Fight2Win.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Fight2Win.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 75,- gratis.
Bandages omdoen

Bandages omdoen

Eén van de meest gestelde vragen van kickboksers en boksers heeft te maken met boks bandages omdoen. Veel mensen die beginnen met boksen of kickboksen hebben geen idee hoe ze bandages (ook wel zwachtels of windsels genoemd) moeten omdoen. Ze durven het vaak niet te vragen. Met als gevolg dat ze of zonder bandages trainen of de bandages dom weg zoveel mogelijk keren rond de hand en pols wikkelen. Wij verkopen 2 lengtes bandages, 250 cm en 450 cm. Je begint natuurlijk met het kiezen van de juiste lengte. Kinderen, junioren en (kleine) dames 250 cm en volwassenen 450 cm. Kies je de verkeerde lengte, dan komt het eind van de bandage in zicht of juist niet! En vooral niet te strak om doen. Doe je dat wel, dan is je hand nauwelijks nog te bewegen is en wordt bloedtoevoer tot een minimum beperkt.

Bandages zijn wel degelijk een essentieel onderdeel van boksen en kickboksen. et is dan ook belangrijk om ze op de juiste manier om te doen. Ze zorgen immers voor bescherming van je handen. En bandages zorgen ervoor dat je bokshandschoenen netjes op hun plaats blijven zitten. Dan hebben we de extra functie van zweetopvang nog niet eens meegerekend.

Zoals bij veel zaken is de vraag makkelijker dan het antwoord. Niet omdat bandages omdoen nou zo moeilijk is, maar meer omdat er talloze manieren bestaan om ze om te doen. Op het internet zijn diverse filmpjes te vinden die laten zien hoe je bandages omdoet. Wat ons betreft is de volgende pagina een echte aanrader: Uitleg bandages omdoen Hier wordt aan de hand van plaatjes stap voor stap getoond hoe je bandages om moet doen. De beschrijving bij de plaatjes is in het Engels, maar de plaatjes zeggen genoeg als je de taal niet machtig bent.

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 75,-

Openingstijden

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dinsdag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  10:00-16:00

Contact

© 2022 Fight2Win.nl. Alle rechten voorbehouden.