Fight2Win.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Fight2Win.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 75,- gratis.
Bokshandschoenen fris houden

Bokshandschoenen fris houden

Wil je je bokshandschoenen fris houden, dan moet je dit artikel goed lezen! Je zal vast tijdens de eerste les op de sportschool een paar bokshandschoenen geleend hebben van de kickbox club of sportschool. Je zal dan ook nooit vergeten hoe erg die bokshandschoenen stonken! Bij ons in de winkel horen we dit verhaal bijna elke dag! Als je wilt dat jouw bokshandschoenen lekker fris blijven, dan raden we je aan om onderstaande tips te volgen.

1. Draag altijd bandages

Het dragen van bandages heeft twee voordelen. Allereerst gaat een groot deel van het zweet dat uit je handen komt, in de bandages zitten. Deze doe je vervolgens in de was zodat je voor de volgende training weer schone bandages hebt. Een ander voordeel is dat je door het aanbrengen van bandages een compacte vuist krijgt waardoor je harder kunt slaan. Een setje bandages koop je in de winkel vanaf € 7,95.

2. Laat je bokshandschoenen drogen

Na de training moet je altijd je bokshandschoenen uit je sporttas halen. Hierdoor kan het zweet beter verdampen en blijven je bokshandschoenen in een betere conditie. Bokshandschoenen fris houden doe je dus door ze op de deurmat te leggen. Of op een andere plek waar het een klein beetje tocht. De volgende ochtend zijn je bokshandschoenen droog.

Fresh KO bokshandschoenen spray
Fresh KO bokshandschoenen spray
3. Gebruik een geurspray

Voor de mensen die veel zweten is een Fresh KO spray een goede oplossing. De spray heeft een aangename mint geur en doodt alle bacteriën de zorgen voor die vervelende stank. Een klein beetje sprayen in je bokshandschoenen en je kan er weer tegen aan.

4. Gebruik droogtrommeldoekjes

Bij diverse winkels zoals de Zeeman kan je voor nog geen 2 euro droogtrommeldoekjes kopen. Deze zijn vaak te koop in diverse geuren, de meeste zijn zoet. Je legt in iedere handschoen een doekje en na een paar uur ruiken ze weer lekker fris. Je kan deze doekjes ook gebruiken in stinkende schoenen en dergelijke.

Bokshandschoenen fris houden kan je dus op veel manieren doen. De goedkoopste is oplossing is het dragen van bandages en het goed laten luchten. Als je dit consequent doet, dan kan je lekker trainen met frisse bokshandschoenen.

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 75,-

Openingstijden

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dinsdag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  10:00-16:00

Contact

© 2022 Fight2Win.nl. Alle rechten voorbehouden.