Fight2Win.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Fight2Win.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 75,- gratis.
Dames bokshandschoenen

Dames bokshandschoenen

In onze vechtsportwinkel in Capelle aan den IJssel verkopen we vele modellen dames bokshandschoenen. We hebben super mooie roze bokshandschoenen maar ook vele modellen zwart met roze handschoenen. In onze vechtsport winkel in Capelle aan den IJssel ben je altijd welkom om de diverse modellen te passen. Dan pas kan je het verschil in pasvorm voelen.

Vele modellen handschoenen

Er bestaan echte dames bokshandschoenen. Deze bokshandschoenen zijn dan ook speciaal ontwikkeld voor de vrouwenhanden. We hebben het dan over de bokshandschoenen uit de Queen Vixen lijn. Deze zijn leverbaar in diverse kleurencombinaties. Deze vrouwen bokshandschoenen zijn ontwikkeld met in het achterhoofd de vrouwenhand.

Vrouwen hebben over het algemeen wat smallere handen dan heren en daarom is deze bokshandschoen ook in zijn totaliteit wat smaller. De pasvorm is voor vrouwen echt ideaal en je hebt echt het gevoel dat je lekker strak in de handschoenen zit. Met bandages of binnenhandschoenen aan heb je echt de perfecte fit!
Zwart Roze Bokshandschoenen XPRT
Zwart Roze Bokshandschoenen XPRT

Welke maat heb ik nodig

Het standaard gewicht voor vrouwen is 12 oz. Als je echter lange nagels hebt of wat bredere handen, dan kan je beter de 14 oz nemen. Het verschil tussen 12 oz en 14 oz is iets meer 50 gram dus dat voel je niet echt. Het verschil zit hem meer in de pasvorm. Als je wat kleiner van stuk bent of kleine handen hebt is ook een bokshandschoen in de maat 10 oz een overweging waard.

Het bekende vechtsportmerk XPRT Fight Gear heeft een super gave zwart-roze bokshandschoen op de markt gebracht, de Style bokshandschoenen. Deze handschoenen zijn gemaakt van een topkwaliteit leer en staan garant voor een perfecte pasvorm. De binnenkant van de bokshandschoenen is uitgevoerd in de kleur roze terwijl de buitenkant zwart is. Deze bokshandschoenen passen perfect bij de Style scheenbeschermers! Je kan dan naar keuzen een zwart of roze kickboks broekje erbij nemen en dan heb je een complete outfit!

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 75,-

Openingstijden

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dinsdag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  10:00-16:00

Contact

© 2022 Fight2Win.nl. Alle rechten voorbehouden.