Fight2Win.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Fight2Win.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 75,- gratis.
Goedkope bokshandschoenen

Goedkope bokshandschoenen

De meeste mensen die beginnen met boksen of kickboksen zijn op zoek naar goedkope bokshandschoenen. Veelal leidt deze zoektocht naar bokshandschoenen die weliswaar goedkoop zijn, maar kwalitatief niet al te best. Net als bij veel andere artikelen geldt bij bokshandschoenen ook vaak dat goedkoop uiteindelijk duurkoop is.

Goedkope bokshandschoenen worden vaak gemaakt van kunstleer. Kunstleer is niet direct slecht, maar de kwaliteit van het kunstleer is meestal niet om over naar huis te schrijven. Naast dat goedkope kunstleren bokshandschoenen vaak sneller stuk gaan dan goede leren bokshandschoenen, zal je ook merken dat het kunstleer binnen de kortste keren niet strak meer om de handschoen zit waardoor de handschoen gaat ‘rimpelen’.

goedkope bokshandschoenen

Het lijkt dus lastig om voordelige bokshandschoenen te vinden die ook nog eens van goede kwaliteit zijn. Maar niets is onmogelijk… Zo verkopen wij echt lederen bokshandschoenen van het merk XPRT Fight Gear die kwalitatief zeker niet onder doen voor bokshandschoenen uit het duurdere segment. Naast de zeer schappelijke prijzen zul je merken dat de levensduur van deze leren bokshandschoenen veel langer is dan van bokshandschoenen van kunstleer. Ons advies is dus om als u goedkope bokshandschoenen wilt kopen om altijd te kiezen voor bokshandschoenen van leer. Uiteindelijk heeft u daar het langst plezier van.

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 75,-

Openingstijden

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dinsdag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  10:00-16:00

Contact

© 2022 Fight2Win.nl. Alle rechten voorbehouden.