Fight2Win.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Fight2Win.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 75,- gratis.
Hand Pads, dé manier om thuis te trainen

Hand Pads, dé manier om thuis te trainen

Het is de keiharde realiteit, alle sportscholen zijn gesloten. Dit is gedaan om de verspreiding van het Corona virus in te dammen. Natuurlijk niet leuk, maar wel super noodzakelijk. Het is dan ook belangrijk dat iedereen zich houdt aan de regels. Dus hou 1.5 meter afstand. Ook al is het al jaren je trainingsmaatje, hou je aan de regels. Je kan wel gewoon thuis trainen. Dé manier om thuis te trainen door Corona is pads training! Het enige dat je nodig hebt is een paar hand pads en een paar bokshandschoenen. Zo kan je thuis trainen met je vader, moeder, vrouw, vriendin, broer of zus!

De voordelen van pads training zijn:

– goede conditie training
– ideaal om even het hoofd leeg te maken
– kleine investering
– neemt weinig ruimte in

Verbeteren van de conditie

Er zijn talloze manieren om te werken aan je conditie. Bij een goede pads training ben je echt gesloopt na afloop. Door langzaam op te bouwen en soms snelle combinaties erin te gooien, maak je een interval training. En dit is echt super goed voor je conditie. Dus door snel te gaan met combinaties, met korte rust periodes, bouw je een super goede conditie op. Je gebruikt ook veel spiergroepen. Onder andere je armen, schouders, rug en buikspieren worden aangesproken.

Ideaal om even het hoofd leeg te maken

Pads training is de beste training om even lekker de agressie eruit te slaan. Natuurlijk wil je lekker buiten wandelen, op een terrasje zitten en andere leuke dingen doen. Helaas het mag niet. Pak dan even de pads en een paar bokshandschoenen en sla lekker alle opgekropte woede eruit. Dit werkt echt, trust me 😉

Kleine investering

Voor een pads training heb je alleen een paar pads en een paar handschoenen nodig. Als je gaat voor de goedkoopste modellen, dan kan je met 100,- al klaar zijn! Wil je het wat beter aanpakken, dus leren bokshandschoenen en betere pads, dan kom je uit boven de €100,-. Straks meer over welke pads we adviseren.

Neemt weinig ruimte in

In tegenstelling tot grote fitness installaties neemt een paar pads en een paar bokshandschoenen weinig ruimte in. Makkelijk op te bergen in een kast en mocht de crisis voorbij zijn, dan neem je de pads simpel mee in de auto voor een work out op het strand of in het bos.

Welke pads moet ik nemen?

Voor ieder budget hebben we de juiste pads! We maken onderscheid tussen thuisgebruik en sportschool gebruik. Op de sportschool worden pads dagelijks intensief gebruikt. Als je thuis gaat trainen, dan gebruik je de pads wellicht een paar keer per week.

De XPRT Hand Pads zijn de ideale keuze voor mensen die thuis willen trainen en niet al teveel willen uitgeven. Deze pads zijn gemaakt van skintex, een hoge kwaliteit kunstleer. Sinds kort zijn er ook professionelere versies van deze bewezen pads op de markt: de XPRT Pro Focus Pads FP. Deze zijn strakker aan te trekken door een klittenbandsluiting en hebben een fijne mesh-afwerking voor betere doorluchting.

Als je bereid bent om iets meer uit te geven, dan zijn de King Revo pads echt aan te raden. Deze zijn net wat langer en door de curve kan je stoten als trainer zijnde beter opvangen. Er zit geen sluiting bij dus je kan snel de pads aan en uit doen. Zoek je wel pads met een extra sluiting, kijk dan eens naar de Booster Extreme pads. Deze echt lekker dik en geven maximale bescherming!

Als je een personal trainer bent of gewoon veel waarde hecht aan kwalitatief goede spullen, dan kom je uit bij Hayabusa en Twins. De Hayabusa hand pads PTS3 liggen echt waanzinnig lekker in de hand, zijn super licht en zijn lekker om mee te trainen. De Twins Hand Pads…tja…gewoon het beste van het beste. De prijs is er ook naar. Dit is echt een goeie en duurzame investering.

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 75,-

Openingstijden

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dinsdag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  10:00-16:00

Contact

© 2022 Fight2Win.nl. Alle rechten voorbehouden.