Fight2Win.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Fight2Win.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 75,- gratis.
Top 3 Beste Bokshandschoenen

Top 3 Beste Bokshandschoenen

Iedereen die aan boksen of kickboksen doet, heeft bokshandschoenen nodig. Je wilt natuurlijk wel met goede spullen op de training verschijnen en ook na afloop met een goed gevoel de training verlaten. We hebben momenteel meer dan 50 verschillende soorten bokshandschoenen in ons assortiment. En om de klant op weg te helpen in het maken van een goede keuze, hebben we een Top 3 Beste Bokshandschoenen samengesteld.

Het maken van een ranglijst voor bokshandschoenen is voor ons een moeilijke opgave. Met welke elementen moeten we wel en geen rekening houden. Na lang wikken en wegen hebben we bokshandschoenen weten te rangschikken op de volgende elementen:

 1.     prijs-kwaliteitverhouding – heb je waar voor je geld?
 2.     algemene bescherming – zijn je handen goed beschermd?
 3.     comfort – is de pasvorm goed?
 4.     duurzaamheid – wat is de levensduur?
 5.     reviews – wat vinden klanten van de bokshandschoen?

De onderstaande ranglijst is met veel zorgvuldigheid samengesteld. Zodra we nieuwe bokshandschoenen gaan opnemen in ons assortiment, kan de ranglijst wijzigen.
XPRT Bokshandschoenen top gloves

3de: XPRT Bokshandschoenen Top Gloves

– prijs-kwaliteitverhouding: 10
– algemene bescherming: 7
– comfort: 7
– duurzaamheid: 7
– reviews: 10

Deze bokshandschoen van XPRT Fight Gear is gemaakt van soepel leer en wordt gekenmerkt door een lekkere pasvorm. De prijs-kwaliteitverhouding is super goed want voor nog geen € 50,- heb je een paar echt leren bokshandschoenen. Dit is dan ook bij uitstek een handschoen voor iedereen die gaat beginnen met kickboksen of boksen. Lees meer over de XPRT Bokshandschoenen Top Gloves. Vanzelfsprekend kan je deze handschoenen ook passen in onze winkel!
 Twins Bokshandschoenen BGN

2de: Twins bokshandschoenen BG-N

– prijs-kwaliteitverhouding: 10
– algemene bescherming: 9
– comfort: 10
– duurzaamheid: 9
– reviews: 10

Deze Twins bokshandschoenen BG-N verkopen we al meer dan 10 jaar in onze winkel en door de jaren heen is er nog nooit iemand ontevreden over geweest. Ontelbare keren is deze handschoen gepast in onze winkel en steeds weer dezelfde reactie: “Wat zit die handschoen toch lekker!”. De pasvorm is gewoon super goed, de vulling lekker stevig en het model goed rond. Al met al een super fijne bokshandschoen op een verdiende tweede plek. Lees meer over de Twins bokshandschoen BG-N. Vanzelfsprekend kan je deze handschoenen ook passen in onze winkel!
Cleto Reyes Bokshandschoenen Zwart

1ste: Cleto Reyes Sparring Velcro Bokshandschoenen

– prijs-kwaliteitverhouding: 10
– algemene bescherming: 10
– comfort: 10
– duurzaamheid: 10
– reviews: 10

Er kon natuurlijk geen twijfel over bestaan. De Cleto Reyes zijn gewoon de allerbeste bokshandschoenen in ons assortiment en staan dan ook bovenaan in de Top 3 Beste Bokshandschoenen. Het prijskaartje is flink maar je krijgt er zoveel voor terug! Deze bokshandschoenen stellen je in staat om een perfecte vuist te maken. Door de waterafstotende voering en de dubbele stiknaden heb je een perfecte duurzaamheid. Er is gebruik gemaakt van een absolute topkwaliteit leer en de vulling bestaat uit schuim en paardenhaar. Het is bijna sponsachtig en hierdoor kan je een goede vuist maken! Het comfort is ook waanzinnig goed! Lees meer over de Cleto Reyes bokshandschoenen. Natuurlijk zijn deze handschoenen te passen in onze winkel!

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 75,-

Openingstijden

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dinsdag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  10:00-16:00

Contact

© 2022 Fight2Win.nl. Alle rechten voorbehouden.