Fight2Win.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Fight2Win.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 75,- gratis.
Fight2win sporttas Zwart

WAAROM FIGHT2WIN?

Waarom Fight2Win? Om direct met de deur in huis te vallen en onszelf een pluimpje te geven; kunnen we met recht zeggen dat we een manusje-van-alles zijn wat betreft vechtsport spullen. Bokshandschoenen, scheenbeschermers, bokszakken. You name it, we got it!

Een groot voordeel van Fight2Win is dat we de webshop elke dag bijhouden om de service vlekkeloos te laten verlopen. De bestellingen zijn gemakkelijk te betalen met Ideal, zodat alles overzichtelijk blijft. Wanneer je een bestelling plaatst, krijg je direct een order-bevestiging met daarin de specificaties van uw bestelling. We vermelden de bestelde producten, de prijzen hiervan en het totaal bedrag.

Nu komt het op een blauwe maandag voor dat het gewenste product niet op voorraad is. In dat geval bellen wij je direct om dat te vermelden en proberen we altijd de beste oplossing te vinden voor de situatie. We bieden dan een sterk alternatief aan of bestellen het product dan speciaal voor u!

Maar we zijn niet alleen een webshop, we hebben ook een fysieke winkel. Dat is perfect wanneer je de producten wilt passen of even zien voor je de aankoop doet. Ook kunnen wij je advies op maat bieden wanneer je twijfelt welke producten het best bij je trainings-schema passen. We luisteren goed naar de wensen en vervullen deze graag.

En de kleintjes worden ook zeker niet achter gelaten! We weten hoe gedreven de kleine Tyson’s kunnen zijn en helpen ze graag op weg naar een voorspoedige carrière.

Om het beknopt samen te vatten:

– De beste vechtsport spullen.

– Fysieke winkel waar je alles kunt passen.

– Uitstekende service.

Groeten van team Fight2win!
FIGHT2WIN ZAAK

Onze showroom in Capelle aan den IJssel!

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 75,-

Openingstijden

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dinsdag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  10:00-16:00

Contact

© 2022 Fight2Win.nl. Alle rechten voorbehouden.