Fight2Win.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Fight2Win.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 75,- gratis.
Zaktraining Boxing Bag

Zaktraining Boxing Bag

Zaktraining Boxing Bag training is momenteel enorm populair!

En dat is niet meer dan logisch aangezien je van de voordelen van vechtsporttrainingen zoals boksen en kickboksen geniet zonder wat veel mensen als nadelig ervaren: het ontvangen van klappen en blessures. Vechtsporters weten al jaren hoe effectief het is om hun tak van sport te beoefenen. Vrijwel alle vechtsporten bieden een gigantisch voordeel qua calorie-verbranding en verbetering van het uithoudingsvermogen t.o.v. veel andere sporten.

Bokszakken & meer!

De tijd dat vechtsport in een kwaad daglicht stond is allang voorbij. Tegenwoordig kun je in vrijwel iedere sportschool wel een vorm van vechtsport of vechtsport-gerelateerde sport een of meer malen per week beoefenen. Trainen op de zak is niet alleen heel gezond; het is ook nog een heel leuk om te doen en een prima uitlaatklep voor de dagelijkse sleur. Bij zaktraining Boxing Bag gaat het om op flink tempo trap- en stootcombinaties te maken op een bokszak of staande bokspaal. Het gaat hier niet om zo hard mogelijk op de zak te meppen, maar om juist op een lekker ritmisch tempo bezig te zijn en jezelf in het zweet te werken.

Wat heb je nodig?

Sommige trainers wisselen de oefeningen op de zak ook nog eens af met oefeningen tussendoor. Denk aan sit-ups en pushups. Zo word je workout nog completer en bereik je fitheidsdoel nog sneller! Kortom boxing bag zaktrainingen zijn de manier om veel calorieën te verbranden en om snel in topvorm te komen. De trainingen zijn pittig, maar bieden na afloop enorme voldoening en een prettig gevoel. Voor training op de zak bestaan er speciale zakhandschoenen, maar velen kiezen ervoor om normale bokshandschoenen te dragen. Deze zullen minder lang mee gaan op de zak, maar bieden wel meer bescherming en een prettigere pasvorm. In een zakhandschoen is het lastig om een correcte vuist te maken vanwege de pasvorm. Ook MMA handschoenen worden wel gebruikt bij zaktraining Boxing Bag. Deze zijn lekker klein, ademen beter vanwege de open handpalm en het is eenvoudig een correcte vuist te maken.

Zaktraining Boxing Bag

Thuis trainen

Thuis kun je uiteraard ook prima zelf op een bokszak trainen. Als je een aparte kamer, plekje in de tuin of een zolderkamer hebt is het helemaal perfect. Zet een lekker muziekje op en leef je flink uit. De meeste mensen thuis schaffen of een staande bokspaal aan of een traditionele bokszak. Wij bieden bokszakken aan in 3 maten: 120 cm, 150 cm en 180 cm. De kleinste 120 cm is alleen geschikt voor handtechnieken en stoten. Op de grotere zakken kun je ook lage en hoge trappen maken (low kicks en high kicks). Ook geldt uiteraard hoe groter de zak, hoe zwaarder. En dat houdt weer in dat hoe zwaarder de zak is, hoe minder deze zal schommelen. Het prijsverschil tussen de zakken is klein, dus heb je de luxe om een grote kwijt te kunnen qua maat en draagkracht van je muren of plafond dan kun je het beste gewoon voor de grootste gaan. Voor thuisgebruik is de 150 cm zak echter ook prima geschikt en deze wordt dan ook het meest gekocht.

Uiteraard hebben wij ook de nodige accessoires voor het installeren van de bokszak, zoals muursteunen, plafondringen en veren om het geluid te dempen.

Bokshandschoenen

Verzorging voor Bokshandschoenen

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 75,-

Openingstijden

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dinsdag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  10:00-16:00

Contact

© 2022 Fight2Win.nl. Alle rechten voorbehouden.