Booster bokshandschoenen

Ben je op zoek naar Booster bokshandschoenen? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse Booster bokshandschoenen in ons assortiment!

Booster is groot geworden als importeur van topmerken zoals Twins en King Pro Boxing en hebben bokshandschoenen voor de hele linie: van beginners tot gevorderden, dames en heren en voor kinderen en volwassen.

Booster staat bekend om het design dat met de tijd meegaat en met een prijs-kwaliteitsverhouding die dik in orde is. Booster sponsort ook enorm veel opkomende topvechters en betrekt hun ook bij het uitbrengen van steeds nieuwe bokshandschoenen en trainingsmaterialen.

Wil je de Booster bokshandschoenen liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren! Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel een hele grote collectie bokshandschoenen van alle bekende vechtsportmerken. Vragen? Bel ons gewoon even: 010 - 226 38 68.

WhatsAppen kan trouwens ook! Klik hiervoor rechtsonder op je scherm op het WhatsApp icoontje en start een WhatsAppgesprek met één van onze medewerkers.

Hieronder vind je ons volledige assortiment Booster bokshandschoenen.

Klik op de icoontjes voor meer informatie.
Booster bokshandschoenen bij Fight2Win

Schuimvulling

Het stootvlak is gemaakt van hoge en lage dichtheid schuimvulling om de knokkels optimaal te beschermen en de impact perfect te verdelen voor maximale veiligheid.

Duimbescherming

Professionele duimbeschermer die het duimgewricht optimaal beschermd tegen blessures.

Brede sluiting

Booster bokshandschoenen zijn voorzien van een 8 cm brede velcro-sluiting die zorgt voor optimale pols stabiliteit.

Klantenbeoordeling

Booster bokshandschoenen

Booster bokshandschoenen bij Fight2Win

Voor 16:00 uur besteld,
Vandaag verzonden.
Gratis verzending vanaf € 75,-

Kijk ook eens op

© 2022 Fight2Win. Alle rechten voorbehouden.