Skip to main content

Marvel bokshandschoenen

Ben je op zoek naar Marvel bokshandschoenen? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse Marvel bokshandschoenen in ons assortiment!

De limited edition Marvel bokshandschoenen van Hayabusa zien er geweldig uit en de kwaliteit is echt top! De Hayabusa T3 bokshandschoenen zijn gebaseerd op de superhelden van Marvel en dat zie je direct. Alle bokshandschoenen van Hayabusa zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit Vylar-2 of andere topkwaliteit materialen. Alle stiknaden van Marvel bokshandschoenen van Hayabusa zijn dubbel uitgevoerd en uitvoerig gecontroleerd. Hierdoor zijn ze bestand tegen de zwaarste trainingen en gevechten.

“Ask any coach, Hayabusa boxing gloves are the gold standard in hand protection and comfort.”

Hayabusa Fightwear Inc.

Hayabusa T3: Dual-X sluiting

Hayabusa heeft de markt voor bokshandschoenen en kickbokshandschoenen gerevolutioneerd met de introductie van de geweldige, unieke en gepatenteerde Dual-X sluiting. Deze geweldige manier van sluiten wordt door vrijwel iedereen gewaardeerd en is voorbehouden aan de T3- en T3 LX modellen van Hayabusa. De sluiting bestaat uit twee stevige elastieken die in tegengestelde richting sluiten. Hierdoor ervaar je een enorme stevigheid rondom de polsen en ondersteuning van de polsen en onderarmen. Dat maakt deze bokshandschoenen geschikt voor ervaren boksers en kickboksers, maar juist ook voor beginners die een stevige ondersteuning zoeken in een bokshandschoen.

Hayabusa Marvel bokshandschoenen: een uniek persoonlijk design

De T3 is veruit het populairste model van de Hayabusa bokshandschoenen. Deze bokshandschoenen zijn het resultaat van studies aan Amerikaanse universiteiten, gyms, sportscholen, bokstrainers en professionele vechters. De Hayabusa Marvel bokshandschoenen zijn de speciale ‘signature’ lijn van Hayabusa, gebaseerd op de main characters uit het MCU: Iron Man, Thor, Captain America, Hulk en alle andere superhelden (en bad guys). De Marvel-lijn begon met slechts een beperkt aantal uitvoeringen, maar is inmiddels leverbaar in veel verschillende modellen in de gewichten 12 oz en 16 oz. Fight2Win heeft standaard vrijwel alle modellen op voorraad en zodra er nieuwe uitkomen, zijn wij de eerste die ze van de Europees distributeur uitgeleverd krijgen.

Marvel MCU modellen:

 • Iron Man
 • Captain America
 • Thor
 • Black Panther
 • The incredible Hulk
 • Black Widow
 • Deadpool
 • Symbiote
 • Batroc
 • Wolverine
 • The Punisher
 • Sam Wilson “Falcon”
 • Thanos

Wil je de Marvel bokshandschoenen liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel een hele grote collectie bokshandschoenen van alle bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klik op de icoontjes voor meer informatie.
Marvel bokshandschoenen bij Fight2Win

Foam schuim

De beste bokshandschoenen ter wereld zijn handgemaakt van gepatenteerd Vylar-2 en zijn gevuld met eerdere lagen kwalitatief hoogwaardig foam schuim. De XT2® zilveren binnenvoering heeft antibacteriële eigenschappen waardoor je handschoenen fris blijven ruiken.

Duimbescherming

De perfecte duimpositie, een voering met antibacteriële stof en het beste sluitsysteem maken deze bokshandschoenen echt compleet.

Dual-X sluiting

Door de zeer speciale Dual-X sluiting kun je de bokshandschoenen dusdanig vastzetten dat er absoluut 0,0 ruimte ontstaat tussen de sluiting en de pols.

Klantenbeoordeling

Marvel bokshandschoenen

[yl_get_average_attribute_rating category=’bokshandschoenen’ attribute=’brand’ terms=’marvel’]