Fight2Win.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Fight2Win.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 50,- gratis.
Bokszak

Bokszak

Een bokszak wordt gebruikt voor het uitvoeren van technieken in de vorm van trap- en stootbewegingen. Bokszakken zijn daardoor van essentieel belang bij vele vechtsporten. De stevige bokszakken die wij verkopen zijn gemaakt van Bisonyl en gevuld met samengeperste stukjes lyrca en katoen. Door de diverse maten bokszakken die wij leveren, kunt u de keuze maken die het beste bij uw behoefte past.

Bij een bokszak van 100 cm of 120 cm kunt u uitvoerig uw bokstechnieken uitoefenen. Daarentegen is de bokszak van 150 cm ideaal voor het uitvoeren van lowkicks, highkicks en crosses, omdat de bokszak zwaarder is. De bokszak van 180 cm is het grootste en zwaarste model bokszak dat wij te koop aanbieden en is volmaakt voor zeer harde trap- en stootcombinaties.

Alle bokszakken zijn uitermate geschikt voor bokstechnieken en worden geleverd met een ophangketting. Meestal hebben we ook nog een demo-model staande bokszak in onze showroom staan. Die kunt u ter plekke zien, voelen en eventueel aanschaffen. Welk model dat is kan variëren, maar wij kiezen meestal wel voor de beste die beschikbaar is op de markt. Hier is dan helaas ook de prijs vaak naar.

Bevestigingsmaterialen voor een bokszak

Naast de bokszakken zelf verkopen wij uiteraard ook de nodige extra’s zoals bevestigingsmaterialen. Wij bieden twee kant-en-klare producten om de zak eenvoudig op te hangen: een eenvoudige plafondring (bokszakhaak) en een wat luxere wandbeugel/muursteun. Het voordeel van de wandbeugel – als je die kwijt kunt – is dat je zelf de hoogte kan bepalen waarop je de zak hangt. Bij een ring zit je vast aan de hoogte van het plafond of een eventuele balk waaraan deze komt.

Ook hebben wij zogenaamde ‘swivels’, die ervoor zorgen dat de kettingen van een zak niet in elkaar gaan draaien. Om de resonantie (lees: de geluidsoverlast) van de klappen op de zak draagzamer te maken hebben we speciale veren. Deze veer dempt de trillingen die veroorzaakt worden door het bewegen van de bokszak.

De winkel van FightWin in Capelle

Uiteraard kunt u bij ons ook 6 dagen per week terecht in onze winkel voor andere benodigdheden zoals vechtsportkleding, bandages, enkelkousen, complete kickboks sets. Onze winkel ligt in Capelle aan den IJssel, direct grenzend aan Rotterdam en vlakbij de Brienenoordbrug. Voor de deur kan je gratis parkeren! Ook zijn we goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. De metrohaltes Capelse Brug en Kralingse Zoom liggen op 10 minuten loopafstand.

Adres:
Fascinatio Boulevard 1164
2909 VA Capelle aan den IJssel

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag: 10.00 – 16.00
Zaterdag: 11.00 – 15.00

Heb je vragen over een product of over de openingstijden op feestdagen, bel ons op: 010-2263868.

Je kan bij ons ook terecht veel andere vechtsportmaterialen en kleding. Bekijk ook onze speciale winkelpagina.

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 50,-

Openingstijden

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dindag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  11:00-15:00

Contact

© 2020 Fight2Win.nl. Alle rechten voorbehouden.