Fight2Win.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Fight2Win.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 50,- gratis.
Boxhandschoenen

Boxhandschoenen

Boxhandschoenen koop je natuurlijk in de boxhandschoenen winkel van Fight2Win ✓ Gratis verzending vanaf € 99,- ✓ échte winkel ✓ veel keuze. We hebben een ruim assortiment boxhandschoenen van XPRT, Twins, King, Venum en Booster. We verkopen boxhandschoenen voor kinderen en volwassenen en natuurlijk hebben we schitterende modellen boxhandschoenen die speciaal voor dames en meisjes zijn gemaakt. Wat te denken van de super gave roze bokshandschoenen van Twins. Maar vergeet zeker niet om te kijken naar de zwart roze bokshandschoenen van XPRT Fight Gear. Deze zijn leverbaar in de maten voor kinderen, pubers en volwassen vrouwen en kosten slechts EUR 59,95. Je hebt dan echt leren bokshandschoenen die super lekker zitten en er super gaaf uit zien!

XPRT Boxhandschoenen Competitor Rood

Bokshandschoenen voor kinderen (5 – 9 jaar)

Kinderen die gaan beginnen met boksen of kickboksen kunnen prima trainen met een kunstleren bokshandschoen. Deze zijn goedkoper in aanschaf dan echt leren bokshandschoenen en dat is wel zo prettig. Zodra kinderen echt de smaak te pakken hebben, en wellicht vaker in de week gaan trainen, dan kunnen ze altijd de overstap maken naar een echt leren bokshandschoen. Ons advies is dan ook de XPRT Competitor boxhandschoenen van € 29,95. Deze hebben we in talloze kleuren!
De top 3 best verkochte bokshandschoenen voor kinderen:

1 – XPRT competitor bokshandschoenen zwart – € 29,95
2 – XPRT competitor bokshandschoenen roze – € 29,95
3 – Booster Camouflage bokshandschoenen – € 39.95

Bokshandschoenen voor kinderen en pubers (10 – 17 jaar)

Kinderen die al wat ouder zijn, zweten meer dan jonge kinderen. Het is dan ook essentieel om bandages of binnenhandschoenen te dragen. Maar toch komt er altijd wat vocht in de handschoenen terecht. Handschoenen moet je dan ook goed laten luchten. Een kunstleren bokshandschoenen kan moeilijk het vochtgehalte kwijt. Een leren bokshandschoenen kan veel beter ademen en zal dus ook sneller droog zijn dan een kunstleren handschoen. Vooral als kinderen 2x of vaker in de week gaan trainen, is een 100% leren boxhandschoenen echt essentieel. Een goede keuze is de XPRT Top Gloves bokshandschoen. Deze hebben echt een super goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn leverbaar in de kleur zwart. Voor meiden is deze handschoen er ook in de kleur roze. Voor € 49,95 heb je dan een super goede boxhandschoen!
XPRT Bokshandschoenen Top Gloves

De top 3 best verkochte bokshandschoenen voor pubers

1 – XPRT bokshandschoenen Top Gloves – € 49,95
2 – Zwart-Roze bokshandschoenen XPRT – € 59,95
3 – Dames Bokshandschoenen XPRT – € 49,95

Bokshandschoenen voor volwassenen

We hebben meer dan 60 modellen bokshandschoenen in ons assortiment. Zo hebben we tradiotionele bokshandschoenen zoals de Everlast Fighter boxhandschoenen en voor de echte liefhebber Cleto Reyes bokshandschoenen. Aan dit laatste model hangt een flink prijskaartje maar daar krijg je veel voor terug! En dan hebben we super veel handschoenen die kunnen worden gebruikt voor boksen en kickboksen. Bekende merken zijn Twins, Booster, King en Venum. Tussen deze bokshandschoenen zit heel veel verschil in pasvorm en in model. Voor een optimaal advies kan je de langs komen in onze winkel. Woon je te ver weg, dan kan je altijd afgaan op ons advies. Zelf vinden wij de Twins bokshandschoenen BG-N echt super fijn. De pasvorm is goed, mooi model, topkwaliteit leer, duimbeschermer en extra padding aan de binnenkant. Dit is echt een boxhandschoen die bij zowel vrouwen als mannen in de smaak valt. Heel veel mensen verlaten onze winkel met dit model dus we zijn niet de enige die er zo postief over zijn 🙂

De top 3 best verkochte bokshandschoenen voor volwassenen

1 – XPRT bokshandschoenen Top Gloves – € 49,95
2 – Twins Bokshandschoenen BGN – € 127,00
3 – Zwart-Roze bokshandschoenen XPRT – € 59,95

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 50,-

Openingstijden

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dindag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  11:00-15:00

Contact

© 2019 Fight2Win.nl. Alle rechten voorbehouden.

Hallo daar!

Kunnen we je misschien ergens mee helpen?

Als je hieronder op de groene knop klikt opent je WhatsApp en kun je met ons appen.

Klik op de knop hieronder.

Accepteer het verzoek.

Start een WhatsApp chat.

Open WhatsApp