Fight2Win.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Fight2Win.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 50,- gratis.
Karate

Karate

De in Nederland zeer populaire martial art Karate vindt zijn oorsprong al meer dan 2000 jaar geleden bij de Chinese monnik Daruma Taishit. Vervolgens is de sport op het eiland Okinawa (tegenwoordig Japan) verder geperfectioneerd. Aan het begin van de 20ste eeuw bracht Gichin Funakoshi de sport naar Japan waar het verder werd door ontwikkeld. In de jaren ’50 ontstaat de eerste organisatie en verspreid de sport zich snel over de hele wereld.

Populaire vechtsport

Tegenwoordig telt de World Karate Federation niet minder dan 50 miljoen leden en ook in Nederland is het één van de populairste vechtsporten. Door heel Nederland zijn er scholen waar de diverse ondersoorten van karate beoefend kunnen worden, zowel recreatief als in wedstrijdverband. Karate is dan ook een vechtsport die geschikt is om vanaf jonge leeftijd beoefend te worden. Kinderen die aan karate doen zullen in eerste instantie vooral meer zelfvertrouwen ontwikkelen, wat ze meenemen in hun verdere (sport)leven.

Of je karate nou beoefent als recreatiesport of op wedstrijdniveau, een aantal spullen horen standaard in het bezit te zijn van een sporter: een karatepak (gi), een band (waarbij de kleur de gradatie aangeeft), een gebitsbeschermer, vuistbeschermers en met name voor de jongens en heren is een kruisbeschermer een onmisbaar artikel. Bij Fight2Win vindt u een groot assortiment vechtsport artikelen tegen gunstige prijzen welke uit snel uit voorraad geleverd kunnen worden.

Wil jij ook deze sport beoefenen? Neem een kijkje in onze webshop of onze winkel in Capelle a/d IJssel (rand van Rotterdam) voor onder meer karatepakken, vuistbeschermers, bitjes en kruisbeschermers. Je kunt het adres en de openingstijden van onze vechtsport winkel vinden op de winkelpagina of onderaan de website. Meer weten over deze mooie sport? Bekijk dan de website van de Karate Bond.

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 50,-

Openingstijden

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dindag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  11:00-15:00

Contact

© 2019 Fight2Win.nl. Alle rechten voorbehouden.

Hallo daar!

Kunnen we je misschien ergens mee helpen?

Als je hieronder op de groene knop klikt opent je WhatsApp en kun je met ons appen.

Klik op de knop hieronder.

Accepteer het verzoek.

Start een WhatsApp chat.

Open WhatsApp