Fight2Win.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Fight2Win.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 50,- gratis.
Khabib Nurmagomedov Vs Justin Gaethje

Khabib Nurmagomedov Vs Justin Gaethje

Khabib Nurmagomedov heeft zich afgelopen weekend weer eens bewezen dat hij de allerbeste is & de ware UFC-LEGENDE. De Rus controleerde het titelgevecht tegen Gaethje van begin tot het eind en kwam geen een moment in de gevarenzone. Khabib was zelfs zo dominant dat hij zijn tegenstander niet wilde uitschakelen met een armbar, Dit deed hij niet omdat de Rus wist dat Geathje nooit zal aftikken de ouders van Gaethje de wedstrijd live bekeken.

Het titelgevecht tussen Khabib en Gaethje eindigde zoals gewoonlijk op de grond net als zijn voorgangers Conor McGregor & Dustin Poirier, de Amerikaan wist er geen raad mee nadat hij op de grond lag. Als de Rus je eenmaal te pakken heeft is daar geen ontkomen meer aan. In dit geval heb je dan twee mogelijkheden: aftikken of kort dutje houden.

Normaliter stond de vader van Khabib aan zijn kant, maar de afgelopen zomer overleed de vader aan hartproblemen die veroorzaakt was door het coronavirus. Zonder zijn vader wil de Khabib N in het vervolg niet meer gaan vechten bij de UFC. Hier in tegen heeft Khabib de laatste partij uitstekend weten te veroveren zonder zijn grootse fan & coach naast hem (Vader). De Rus stopt op zijn hoogtepunt na 29 wedstrijden te hebben gewonnen zwaait hij naar het publiek en gooit zijn handschoenen in de ring. “ Ik wil graag iedereen bedanken die mij gesteund heeft. Alhamdulillah!”

gaethje, justin, Khabib, Nurmagomedov

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 50,-

Openingstijden

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dindag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  11:00-15:00

Contact

© 2020 Fight2Win.nl. Alle rechten voorbehouden.

Hallo daar!

Kunnen we je misschien ergens mee helpen?

Als je hieronder op de groene knop klikt opent je WhatsApp en kun je met ons appen.

Klik op de knop hieronder.

Accepteer het verzoek.

Start een WhatsApp chat.

Open WhatsApp