Fight2Win.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Fight2Win.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 50,- gratis.
Kickboksen

Kickboksen

Kickboksen is wereldwijd een razend populaire sport, waarin de Nederlanders absoluut op het hoogste niveau meedoen. Als sinds de jaren ’70 en ’80 beoefent men kickboksen in Nederland met grote namen die de sport naar een hoger niveau hebben getild, zoals: Thom Harinck, Jan Plas, Fred Royers, Rob Kaman, Ramon Dekkers, Jan Oosterbaan, Peter Smit en nog vele anderen.

Bekende Nederlandse kickboksers

Latere generaties hebben enorm geprofiteerd van de voorlopers in deze veelzijdige vechtsport. Dit kwam tot uiting in één van de grootste vechtsportgala’s ter wereld: K-1. Dit vechtsporttoernooi werd vele malen gewonnen door Nederlanders als: Peter Aerts, Ernesto Hoost en in latere jaren door de jongere generatie vechters. De laatste jaren waren met name Badr Hari, Sem Schilt, Remy Bonjaski en Alistair Overeem dominant in de Japanse ring. Remy en Sem zijn inmiddels met pensioen en Overeem is volledig overgestapt op het MMA in de wereldberoemde octagon van de UFC.

Momenteel zijn natuurlijk de grote namen in het Nederlandse kickboksen Rico Verhoeven en Nieky ‘the natural’ Holzken, maar men mag nog vele anderen zoals een Hesdy Gerges niet uitvlakken.

Kickboksen is een verzamelnaam die vaak gebruikt wordt voor diverse vechtsporten. Dit is niet helemaal correct, aangezien er wel degelijk verschillen in regels en techniek zijn met bijvoorbeeld het traditionele Muay Thai waar het feitelijk op gebaseerd is.

Tegenwoordig kun je bijna overal in Nederland kickboksen op zowel recreatief als wedstrijdniveau. Ook jeugdlessen en lessen speciaal voor vrouwen worden steeds populairder, door professionalisering van de sport. Bij kickboksen heb je de volgende kickboks spullen nodig: goede bokshandschoenen, scheenbeschermers, een kruisbeschermer (voor de heren), een gebitsbeschermer, bandages en eventueel een flitsend kickboks broekje. Fight2Win levert tegen gunstige prijzen complete kickboks sets waar dit allemaal in zit.

Wil jij ook gaan kickboksen? Bij ons kun je gerust online kickboksspullen bestellen zoals bokshandschoenen, bandages, enkelkousen, complete kickboks sets. Onze winkel ligt in Capelle aan den IJssel, direct grenzend aan Rotterdam. Meer weten? Bekijk dan onze winkelpagina met alle informatie.

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 50,-

Openingstijden

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dindag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  11:00-15:00

Contact

© 2019 Fight2Win.nl. Alle rechten voorbehouden.

Hallo daar!

Kunnen we je misschien ergens mee helpen?

Als je hieronder op de groene knop klikt opent je WhatsApp en kun je met ons appen.

Klik op de knop hieronder.

Accepteer het verzoek.

Start een WhatsApp chat.

Open WhatsApp