Kickboks scheenbeschermers

Goede Kickboks scheenbeschermers zijn bij kickboksen heel belangrijk. Scheenbeschermers kickboksen heb je in verschillende soorten en maten. Ook voor kleine kinderen hebben we handige kousmodel scheenbeschermers en voor de geoefende sporter hebben we voorgevormde skintex kickbox scheenbeschermers va...

Resultaat 1–40 van de 64 resultaten wordt getoond

We verkopen meer dan 30 verschillende soorten kickboks scheenbeschermers. Voor ieder budget en voor iedere leeftijd hebben wij een passende kickbox scheenbeschermer. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat het beste is voor iedere leeftijd en doelgroep. Voor optimaal advies ben je welkom in onze winkel in Capelle aan den IJssel.

Beste scheenbeschermers kickboksen

We krijgen vaak de vraag wat de beste scheenbeschermers voor kickboksen zijn. Daar zijn veel antwoorden op te geven en uiteindelijk is de keuze persoonlijk. Wil je echt maximale bescherming hebben, dan moet je kiezen voor King kickbox scheenbeschermers. Deze hebben een super dikke padding die maximale bescherming geeft. Kenmerkend is ook de grote en brede voetbeschermer. De gehele voet is maximaal beschermd. En natuurlijk is alles perfect afgewerkt. Kwaliteit heeft natuurlijk wel een prijs. De XPRT Domination scheenbeschermers hebben de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Voor 54,95 heb je een stevige beschermer die lijkt op de King. De voetbeschermer is wat minder groot en meer gevormd. Bekijk ons YouTube kanaal voor leuke video reviews!

Scheenbeschermers kickboksen kinderen

Voor kinderen hebben we een ruime keuze. Voor kinderen tot 12 jaar adviseren we altijd kous model beschermers. Deze scheenbeschermers trek je aan als een kous en blijven perfect zitten. geen gedoe met klittenband en dergelijke. Kinderen kunnen zelf de beschermers aan en uit doen! Ook fijn is de prijs. Voor maar 19,95 heb je al een paar scheenbeschermers! Kinderen die al over een goede traptechniek beschikken, kunnen ook kiezen voor een voorgevormd model. Deze zijn wel wat duurder maar bieden ook een betere bescherming. Een goede keuze is de XPRT Pro scheenbeschermer. Deze is mooi voorgevormd en heeft een comfortabele pasvorm.

Scheenbeschermers kickboksen maat

We krijgen veel vragen over welke maat mensen nodig hebben. Dit is natuurlijk altijd een moeilijk punt. De maten tussen de verschillende merken zijn namelijk niet gelijk. De King scheenbeschermers in maat L zijn een stuk groter dan de Twins scheenbeschermers. Kijk dan ook altijd goed naar onze maattabel. De beschermers zitten goed als ze net onder de knie komen. Een scheenbeschermer kan beter te klein zijn, dan te groot. Een te grote beschermer kan namelijk heel vervelend zitten in het kniegewricht. Over het algemeen is een grote maat ook wat breder. Hierdoor neemt de kans op het draaien van de beschermers tijdens de training toe.