Leervet Potje 50 ml

Leervet Potje 50 ml
 • Leervet Potje 50 ml

  Prijs:

   11,95
  • Algemeen

   Wordt uw handschoen wat vaal of droog? Vindt u dit ook zo zonde? Wij hebben nu de oplossing bij Fight2Win! Minstens net zo belangrijk om de binnenkant van uw handschoenen te verzorgen met FreshKo spray is het verzorgen van de buitenkant! Met dit leervet zijn scheurtjes en droge handschoenen verleden tijd.

   Nieuw in ons assortiment: authentiek leervet potje 50 nl! Het beste middel om uw kostbare en favoriete handschoenen in topconditie te houden.

   We kennen het allemaal, zweet en eventuele verzorgingsproducten van uw sparringpartner op uw handschoenen. Omdat in zweet bepaalde zuren zitten kan dit op den duur desastreus zijn voor het mooie uiterlijk van uw lederen handschoenen.

   Vandaar ons speciaal ledervet voor leder wat wordt blootgesteld aan zweet en chemicaliën. We hebben leervet potje 50 ml nu vast in ons assortiment, dus laat deze zeker niet liggen bij de aanschaf van een mooie nieuwe set bokshandschoenen.

   Leervet Potje 50 ml is te gebruiken voor
   Boksen Boxing bag Kickboksen Thaiboksen Personal Training Cardio Boksen
  • Specificaties

   Gewicht
   1 kg
   Basiskleur
   Transparant
   Bijzonderheden
   Professioneel, Met opbergdoosje
   Geslacht
   Dames, Heren, Neutraal
  • Beoordelingen

   • Ben

    Dit is echt heel fijn! Mijn mooie Cleto Reyes handschoenen begonnen een beetje droog te ogen. Ik heb ze hiermee weer helemaal glimmend! Thanks aan het behulpzame team van Fight2win

   Een beoordeling toevoegen

  Gerelateerde producten