Skip to main content
Booster logo

Booster

Ben je op zoek naar vechtsportartikelen van Booster? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse vechtsportartikelen van Booster in ons assortiment!

Booster bvba is één van de grootste distributeurs wereldwijd op het gebied van Muay Thai en kickboks artikelen en kleding. Het bedrijf – gespecialiseerd in vechtsport – werd in 1994 opgericht door Yves Vyvey na een rondreis door Thailand, de bakermat van het thaiboksen. Ze waren de oorspronkelijke en nog steeds enige Europese distributeur voor het Thaise topmerk Twins Special. Later werd hier King Pro Boxing en vele andere merken aan toegevoegd.

Booster Fight Gear is het eigen merk van de Belgische onderneming en vanaf dag 1 is het streven geweest om de beste gear te leveren tegen de scherpste prijzen. Met trots mogen zij claimen de grootste inkoper en distributeur van boksmaterialen uit Thailand te zijn.

“Giving back to Muay Thai.”

Booster bvba

Europees distributeur

Booster levert momenteel vele honderden winkels in Europa en Fight2Win is daar uiteraard al meer dan 15 jaar één van de grootste van met vrijwel het gehele assortiment in eigen voorraad. Iedere paar maanden wordt de collectie aangevuld, uitgebreid en vernieuwd met de tofste nieuwe kickboksbroekjes, bokshandschoenen en hand pads. Voor jongens, meisjes, dames en heren!

Sponsorprojecten van Booster

Booster bvba sponsort honderden vechters in Thailand en daarbuiten. Bovendien steunen ze financieel en met kennis vele gyms, trainingskampen en jeugdprojecten in Thailand. Giving back to muaythai is het motto van de CEO Yves. Als je instagram volgt zie je enorm veel Thaise vechters trainen met de steun van dit populaire vechtsportmerk. Zondermeer iets waar men als onderneming trots op kan zijn.

Topvechters in het internationale pro circuit

Ook topatleten wereldwijd gebruiken de fighting gear: topvechters in Glory, Onefc, UFC, Enfusion en Bellator trainen dag in en dag uit met de kwaliteitsmaterialen van Booster Fight Gear. In Nederland zie je ook talloze topvechters trainen en vechten met de kickboksbroekjes, scheenbeschermers, bokshandschoenen en kickbokshandschoenen van Booster. Allemaal op weg naar de top met de kwaliteitsmaterialen uit de Pro Range.

“Thank you for your support & we will keep doing what we do and try to become better day by day!”

Yves Vyvey – CEO

Wil je de vechtsportartikelen van Booster liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel ook een hele grote collectie vechtsportartikelen van andere bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klantenbeoordeling

Booster

[yl_get_average_attribute_rating attribute=’brand’ terms=’booster’]

Booster vechtsportartikelen bij Fight2Win