Skip to main content
Boxia Italy logo

Boxia Italy

Ben je op zoek naar vechtsportartikelen van Boxia Italy? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse vechtsportartikelen van Boxia Italy in ons assortiment!

Over ons

Ondanks harde trainingen, toewijding en vele trainingssessies hebben wij nooit zelf de nationale of internationale top bereikt in het boksen of andere vechtsporten. We hebben vele sporten beoefend en talloze wedstrijden gevochten in thaiboksen, savate en boksen maar konden de spotlights niet bereiken. We wearen teleurgesteld, maar zeker niet verslagen! Dit werd de geboorte van ons mooie merk vol passie: Boxia!

We vonden de juiste partner die ons hielp bij het realiseren van onze creatieve dromen. Nu maken we A-klasse boksmaterialen voor een volgende generatie om daarmee de absolute top in de bokswereld te bestormen. Onze bokshandschoenen sturen een boodschap naar elke bokser en vechtsport atleet in de hele wereld: geef nooit op en volg je passie in de ring en ook daarbuiten!

“Do not give up, follow your passion and express yourself in the middle of the ring and in life.”

Boxia

De beste boksmaterialen, gemaakt in Italië!

Boxia produceert in de fabrieken in Italië unieke bokshandschoenen van de allerhoogste kwaliteit> Ze werken samen met topatleten en geven om de personen achter de bokser. Een jong bedrijf, maar wel al met bakken ervaring in de bokssport en de know-how om de beste bokshandschoenen te produceren.

Birth of a brand: Boxia Italy

In 2020 werd de wereld overvallen door Covid en alle sociale en economische problemen die het met zich meebracht. Ondanks deze moeilijke periode, was dit juist het teken voor Boxia om te beginnen met de droom van de oprichters. De kwalititeitsproducten van Boxia met de Italiaanse vlag over boksringen in de hele wereld te brengen.

100 mensen, 100 verhalen

Alle mensen, atleten en vechters die boksen zijn een uniek individu met eigen verhalen, passies en verschillen in karakter én techniek. Daarom juist hebben wij zo’n divers aanbod van customized en gelimiteerde oplages van karaktervolle bokshandschoenen.

“Our product embodies this desire of every boxer of exposing their real self in the ring.”

Boxia

De producten van Boxia belichamen de drang van elke boksers om zichzelf te tonen aan het grote publiek in de ring. De plek waar ze ondanks bloed, zweet en tranen hun echte zelf kunnen zijn!

Wil je de vechtsportartikelen van Boxia Italy liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel ook een hele grote collectie vechtsportartikelen van andere bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klantenbeoordeling

Boxia Italy

Boxia Italy vechtsportartikelen bij Fight2Win

WhatsApp

Klik hieronder op een medewerker en start een WhatsApp gesprek. Het kan druk zijn, maar we proberen natuurlijk zo snel mogelijk te reageren.