Skip to main content
Opro logo

Opro

Ben je op zoek naar vechtsportartikelen van Opro? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse vechtsportartikelen van Opro in ons assortiment!

BRITS ERFGOED

OPRO, meer dan 25 jaar geleden opgericht in 1997 door Dr. Anthony Lovat BDS., is ‘s werelds technisch meest geavanceerde mondbeschermingsbedrijf en een toonaangevende speler op het gebied van mondbescherming. Vanuit de ultramoderne productiefaciliteit in Hertfordshire (VK) zijn zij toegewijd aan het creëren van de ultieme tandbescherming door innovatie en technologie te gebruiken voor het welzijn van atleten op alle sportniveaus.

VERTROUWD DOOR PROFESSIONALS

Door de jaren heen heeft OPRO het voorrecht gehad om hun gebitsbeschermers te leveren aan enkele van ‘s werelds beste atleten en zij zijn er trots op de officiële leverancier van gebitsbeschermers te zijn voor vele internationale teams en verenigingen. Om er maar een paar te noemen: zijn ze verantwoordelijk voor Engeland Rugby, Nieuw-Zeeland Rugby, GB Taekwondo, de UFC, USA Wrestling, de GAA en Engeland Hockey te voorzien van hoogwaardige mondbescherming. Deze sporters hebben het vertrouwen gecreëerd omdat ze weten dat wanneer ze een OPRO gebitsbeschermer dragen, ze zich kunnen concentreren op hun sport en er zeker van kunnen zijn dat hun tanden en tandvlees worden beschermd door de best passende, meest comfortabele gebitsbeschermer ter wereld.

PRESTATIES VERSTERKEN DOOR INNOVATIE VAN MONDBESCHERMING

Sinds de lancering van OPRO mondbeschermers hebben zij meer dan tien miljoen atleten over de hele wereld ondersteund met het assortiment gepatenteerde op maat gemaakte en zelfaanpassende gebitsbeschermers! Als erkenning voor hun baanbrekende werk op het gebied van mondbescherming waren zij vereerd om de Queen’s Award for Innovation in 2007 en 2019 in Buckingham Palace te ontvangen.

Grenzen verleggen zit in het DNA van OPRO en ze onderzoeken voortdurend nieuwe manieren om de producten te verbeteren. Kijk bijvoorbeeld naar de nieuwste, baanbrekende innovatie, de Instant Custom-Fit revolutionaire gebitsbeschermertechnologie waarmee sporters in een handomdraai een gebitsbeschermer op tandartsniveau kunnen plaatsen!

INTRODUCTIE VAN OPROTEC

Voortbouwend op de expertise in het ontwerpen en ontwikkelen van goede sportbescherming, heeft OPRO OPROtec gelanceerd om een eersteklas assortiment sportondersteuningen en beugels aan te bieden om atleten te beschermen tegen blessures, te helpen bij hun herstel en pijn te verlichten.

Het assortiment combineert therapeutische en verwarmende effecten van neopreen met de compressie-eigenschappen van naadloos gebreide technologie. Siliconen grip aan de binnenkant van de bandages zorgt ervoor dat ze stevig op hun plaats blijven en niet wegglijden tijdens het dragen. Essentieel voor comfort.

OPROtec sportbandages zijn ontworpen om lang mee te gaan en voor extra gemoedsrust beschermen zij u door een levenslange garantie te bieden.

Bekijk daarom ook naar OPRO’s innovatieve assortiment K-Tape dat is doordrenkt met Biomaster antimicrobiële additieven die de kracht van zilverionentechnologie benutten om tot 99,99% van de bekende bacteriën te doden, waaronder MRSA.

INNOVEREN. BESCHERMEN. PRESTEREN.

De eerste 25 jaar voor OPRO waren een spannende reis en we kijken uit naar de volgende 25 jaar en daarna. Wat de toekomst ook in petto heeft, we volgen je sportcarrière terwijl jij blijft uitblinken.

WIJ BESCHERMEN. JIJ PRESTEERT.

Wil je de vechtsportartikelen van Opro liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel ook een hele grote collectie vechtsportartikelen van andere bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klantenbeoordeling

Opro

[yl_get_average_attribute_rating attribute=’brand’ terms=’opro’]

Opro vechtsportartikelen bij Fight2Win