Skip to main content
Shock Doctor logo

Shock Doctor

Ben je op zoek naar vechtsportartikelen van Shock Doctor? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse vechtsportartikelen van Shock Doctor in ons assortiment!

Shock Doctor #1 in bitjes

Shock Doctor, de onbetwiste leider in gebitsbeschermer technologie en de #1 gebitsbeschermer ter wereld. De innovatie in prestatie-gedreven en beschermend materiaal wordt opgemerkt door professionele atleten en beginners.

Meer dan 20 jaar maximale bescherming

Shock Doctor is gegroeid van de onbetwiste leider in Mouthguard-technologie, tot de toonaangevende innovator in sportbescherming over de hele wereld. Ons geloof in het combineren van ontwerp en technologie om betere bescherming en prestaties te bereiken, wordt nu vertrouwd door onverschrokken atleten in een groeiend aantal producten en sport, van jongeren tot amateur tot pro.

In het begin waren het onze oprichters die onbevreesd waren. Waar het conventionele denken een noodzakelijk ongemak zag, zagen ze een kans om de mondbeschermer te heroverwegen, opnieuw te doen en opnieuw te definiëren. Ze investeerden in onderzoek en producttesten. Ze paste innovatieve ontwerptechnologie toe. En ze brachten de industrie een revolutie teweeg in de industrie met hun eerste producten. Sindsdien zijn Shock Doctor producten gemaakt met dezelfde passie voor sport en innovatie als we zich inzetten voor de onverschrokken atleet.

Maximale bescherming: de beste kruisbeschermer en tok

Naast gebitsbeschermers is Shock Doctor ook vooruitstrevend op het gebied van bescherming van cruciale en vitale delen van het lichaam. Ze maken de beste toks en kruisbeschermers voor heren én dames. Deze worden gebruikt bij intensieve vechtsporten, zoals boksen en kickboksen, maar ook bij andere contactsporten, zoals ijshockey, hockey en rugby!

Bij de ontwikkeling van de heren tok en dames kruisbescherming van Shock Doctor is rekening gehouden met maximale protectie én comfort, zonder daarbij een restrictie of belemmering in de bewegingsvrijheid van de sporter op te leggen. Er is gebruik gemaakt van de beste en modernste materialen, zoals ultra-licht en onverwoestbaar carbonvezel.

Wil je de vechtsportartikelen van Shock Doctor liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel ook een hele grote collectie vechtsportartikelen van andere bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klantenbeoordeling

Shock Doctor

[yl_get_average_attribute_rating attribute=’brand’ terms=’shock-doctor’]

Shock Doctor vechtsportartikelen bij Fight2Win

 • 20,00
 • Oorspronkelijke prijs was: 25,00.Huidige prijs is: 20,00.
 • Bitje Shock Doctor Ultra Micro-fit Black multipack (9)
  144,00
 • Oorspronkelijke prijs was: 59,00.Huidige prijs is: 40,00.
 • Bitje Shock Doctor Ultra Micro-fit White multipack (9)
  144,00
 • Oorspronkelijke prijs was: 20,00.Huidige prijs is: 15,00.
 • 12,00