Bokshandschoenen fris houden

| Robin | Reageren
Wil je je bokshandschoenen fris houden, dan moet je dit artikel goed lezen! Je zal vast tijdens de eerste les op de sportschool een paar bokshandschoenen geleend hebben van de kickbox club of sportschool. Je zal dan ook nooit vergeten hoe erg die bokshandschoenen stonken!

Bokshandschoenen fris houden

Wil je je bokshandschoenen fris houden, dan moet je dit artikel goed lezen! Je zal vast tijdens de eerste les op de sportschool een paar bokshandschoenen geleend hebben van de kickbox club of sportschool. Je zal dan ook nooit vergeten hoe erg die bokshandschoenen stonken! Bij ons in de winkel horen we dit verhaal bijna elke dag! Als je wilt dat jouw bokshandschoenen lekker fris blijven, dan raden we je aan om onderstaande tips te volgen.

1. Draag altijd bandages

Het dragen van bandages heeft twee voordelen. Allereerst gaat een groot deel van het zweet dat uit je handen komt, in de bandages zitten. Deze doe je vervolgens in de was zodat je voor de volgende training weer schone bandages hebt. Een ander voordeel is dat je door het aanbrengen van bandages een compacte vuist krijgt waardoor je harder kunt stoten. Een setje nieuwe bandages koop je in onze winkel al vanaf € 8,-.

2. Laat je bokshandschoenen drogen

Na de training moet je altijd je bokshandschoenen uit je sporttas halen. Hierdoor kan het zweet beter verdampen en blijven je bokshandschoenen in een betere conditie. Bokshandschoenen fris houden doe je dus door ze op de deurmat te leggen. Of op een andere plek waar het een klein beetje tocht. De volgende ochtend zijn je bokshandschoenen droog.

3. Gebruik een geurspray

Voor de mensen die veel zweten is een Fresh KO spray een goede oplossing. De spray heeft een aangename mint geur en doodt alle bacteriën de zorgen voor die vervelende stank. Een klein beetje sprayen in je bokshandschoenen en je kan er weer tegen aan.

4. Gebruik een deodorizer

Uiteraard verkopen wij ook producten om je bokshandschoenen van binnen te verzorgen. Deodorizers zijn geur-neutrale zakjes die vaak een koolstof-vulling hebben. Koolstof (carbon) heeft de natuurlijke eigenschap om vocht te onttrekken. Deze deodorizers kun je oneindig gebruiken, gezien koolstof vanzelf weer droogt en haar eigenschappen nooit verliest.

5. Gebruik droogtrommeldoekjes

Bij diverse winkels zoals de Zeeman kan je voor nog geen 2 euro droogtrommeldoekjes kopen. Deze zijn vaak te koop in diverse geuren, de meeste zijn zoet. Je legt in iedere handschoen een doekje en na een paar uur ruiken ze weer lekker fris. Je kan deze doekjes ook gebruiken in stinkende schoenen en dergelijke.

Verzorging van bokshandschoenen en verzorgingsproducten

Bokshandschoenen fris houden kan je dus op veel manieren doen. De goedkoopste is oplossing is het dragen van bandages en het goed laten luchten. Als je dit consequent doet, dan kan je lekker trainen met frisse bokshandschoenen.

Verzorging voor Bokshandschoenen en jezelf

  • 12,00
  • 89,00
  • 25,00
  • 20,00

Zomaar een greep uit ons assortiment van meer dan 1000 vechtsport artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor 16:00 uur besteld,
Vandaag verzonden.
Gratis verzending vanaf € 75,-

© 2023 Fight2Win. Alle rechten voorbehouden.