Skip to main content

Dames bokshandschoenen

| Robin | Reageren
In onze vechtsportwinkel in Capelle aan den IJssel verkopen we vele modellen dames bokshandschoenen. We hebben super mooie roze bokshandschoenen maar ook vele modellen zwart met roze handschoenen. Uiteraard hebben we ook genoeg neutrale of juist hele fele kleuren. In onze vechtsport winkel in Capelle aan den IJssel ben je altijd welkom om de diverse […]

Dames bokshandschoenen

In onze vechtsportwinkel in Capelle aan den IJssel verkopen we vele modellen dames bokshandschoenen. We hebben super mooie roze bokshandschoenen maar ook vele modellen zwart met roze handschoenen. Uiteraard hebben we ook genoeg neutrale of juist hele fele kleuren. In onze vechtsport winkel in Capelle aan den IJssel ben je altijd welkom om de diverse modellen te passen. Dan pas kan je het verschil in pasvorm voelen.

Vele modellen handschoenen

Er niet zozeer echte dames bokshandschoenen. Bokshandschoenen zijn unisex, maar vrouwen nemen meestal gewoon een wat lichtere bokshandschoen (lees: kleinere maat). Deze zijn leverbaar in diverse kleurencombinaties. Vrouwen hebben over het algemeen wat smallere handen dan heren en daarom is het beter om niet te gaan voor een al te zware bokshandschoen. De kleinere pasvorm van lichtere bokshandschoenen is voor vrouwen echt ideaal en je hebt echt het gevoel dat je lekker strak in de handschoenen zit. Met bandages of binnenhandschoenen aan heb je echt de perfecte fit!

Welke maat heb ik nodig

Het standaard gewicht voor vrouwen is 12 oz. Als je echter lange nagels hebt of wat bredere handen, dan kan je beter de 14 oz nemen. Het verschil tussen 12 oz en 14 oz is iets meer 50 gram dus dat voel je niet echt. Het verschil zit hem meer in de pasvorm. Als je wat kleiner van stuk bent of kleine handen hebt is ook een bokshandschoen in de maat 10 oz een overweging waard.

Het bekende vechtsportmerk XPRT Fight Gear heeft een super gave zwart-roze bokshandschoen op de markt gebracht, de XPRT Top Gloves bokshandschoenen. Deze handschoenen zijn gemaakt van een topkwaliteit leer en staan garant voor een perfecte pasvorm. De binnenkant van de bokshandschoenen is uitgevoerd in de kleur roze terwijl de buitenkant zwart is. Deze bokshandschoenen passen perfect bij de XPRT Top Shins scheenbeschermers! Je kan dan naar keuzen een zwart of roze kickboks broekje erbij nemen en dan heb je een complete outfit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp

Klik hieronder op een medewerker en start een WhatsApp gesprek. Het kan druk zijn, maar we proberen natuurlijk zo snel mogelijk te reageren.