Skip to main content

Rico Verhoeven stapt weer de ring in tijdens Glory Collision 6

Rico Verhoeven maakt op 4 november zijn langverwachte rentree bij GLORY. De wereldkampioen verdedigt op het evenement Collision 6 in het GelreDome zijn titel tegen de Nederlandse Nigeriaan Tariq Osaro, die zich interim-kampioen mag noemen. Zoals wij al eerder hadden vermeld zou Rico Verhoeven eigenlijk afgelopen voorjaar al de ring betreden tegen de Kroaat Antonio […]

Rico Verhoeven stapt weer de ring in tijdens Glory Collision 6

Rico Verhoeven maakt op 4 november zijn langverwachte rentree bij GLORY. De wereldkampioen verdedigt op het evenement Collision 6 in het GelreDome zijn titel tegen de Nederlandse Nigeriaan Tariq Osaro, die zich interim-kampioen mag noemen.

Zoals wij al eerder hadden vermeld zou Rico Verhoeven eigenlijk afgelopen voorjaar al de ring betreden tegen de Kroaat Antonio Plazibat. Daar ging helaas een streep doorheen toen de 34-jarige Verhoeven afgelopen januari een zware knieblessure opliep.

Wat volgde was een maandenlange revalidatie, maar Rico Verhoeven kreeg onlangs van de doktoren toestemming om de ring weer te betreden. Direct daarop volgde het inplannen van het gevecht met de zeven jaar jongere Osaro tijdens Glory Collision 6.

Het was een lange weg terug naar herstel, maar ik ben eindelijk daar waar ik wilde zijn. Ik ben zo erg gebrand op een terugkeer in de ring. Ik voel me sterker dan voorheen. Ik heb veel respect voor Osaro, maar ik ben wel in het voordeel. Osaro is gefocust, groot en krachtig en is heel snel opgeklommen naar de top, maar er is één ding dat hij niet heeft en dat is de echte kampioensriem én de bijbehorende ervaring van een groot gevecht als dit.

Rico Verhoeven

We gaan zien wie dit gevecht gaat winnen en de kampioensriem in de lucht mag houden, maar of Rico nou wint of verliest… Niets anders dan lof voor deze geweldige Nederlandse vechter die al een decennium de top van de kickbokswereld aanvoert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp

Klik hieronder op een medewerker en start een WhatsApp gesprek. Het kan druk zijn, maar we proberen natuurlijk zo snel mogelijk te reageren.