Welke maat kickboks scheenbeschermers moet ik kiezen?

| Dennis | Reageren
De juiste maat scheenbeschermers kiezen kan best lastig zijn. Scheenbeschermers koop je niet heel vaak en daarnaast verschillen de maten van scheenbeschermers geregeld ook nog eens per vechtsportmerk.

Welke maat kickboks scheenbeschermers moet ik kiezen?

De juiste maat scheenbeschermers kiezen kan best lastig zijn. Scheenbeschermers koop je niet heel vaak en daarnaast verschillen de maten van scheenbeschermers geregeld ook nog eens per vechtsportmerk. Geen nood! Wij leggen je uit hoe jij de volgende keer zeker weten de juiste maat scheenbeschermers kiest.

Juiste maat scheenbeschermers

Er zijn 2 verschillende manieren om de juiste maat scheenbeschermers te kiezen. Of je gebruikt je lichaamslengte als maatstaf of je meet daadwerkelijk de lengte van je scheenbeen op. Met deze gegevens kun je vervolgens op onze scheenbeschermer productpagina (UITLEG MAATVOERING) exact zien welke maat scheenbeschermer daar bijhoort.

Maat scheenbeschermers met lichaamslengte als maatstaf

Als je de maat scheenbeschermers laat afhangen van je lichaamslengte, dan ziet een maattabel er ongeveer zo uit:

Tot 150 cm Maat S
150 t/m 175 cm Maat M
175 t/m 185 cm Maat L
Meer dan 185 cm Maat XL

Maat scheenbeschermers met scheenbeen als maatstaf

Als je de maat scheenbeschermers laat afhangen van de lengte van je scheenbeen, dan ziet een maattabel er ongeveer zo uit:

33 cm Maat M
36 cm Maat L
40 cm Maat XL

Hoe meet ik mijn scheenbeen?

Je meet vanaf de onderkant van je knie tot aan de bovenkant van je enkel. Komt de lengte niet exact voor in de maattabel? Kies dan de dichtstbijzijnde lagere lengte.

Bovenstaande maattabellen dienen als voorbeeld. Maten van scheenbeschermers verschillen namelijk per vechtsportmerk. Kijk daarom altijd op de productpagina (UITLEG MAATVOERING) van de scheenbeschermers om er zeker van te zijn dat je de juiste maattabel hanteert.

Scheenbeschermers kopen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor 16:00 uur besteld,
Vandaag verzonden.
Gratis verzending vanaf € 75,-

© 2023 Fight2Win. Alle rechten voorbehouden.