Reebok Slam ball 6 kg

Reebok Slam ball 6 kg

Prijs:

 39,85
 • Algemeen

  De Reebok Slam ball 6 kg is ideaal voor mannen en vrouwen! De slamball is super populair vanwege de vele oefeningen die je er mee kunt doen. Het grote voordeel ten op zichte van de reguliere medicijn ballen is de betere flexibiliteit. De Slam Ball is gevuld met een combinatie van zand en gel en stuitert niet. De slam ball is dan ook uitermate geschikt bij gooi oefeningen. Deze zorgen voor het simultaan trainen van schouders, triceps, buik-, bil- en beenspieren.

  Je kunt super gave oefeningen doen met de Reebok Slam ball 6 kg. Zo kan je de bal gebruiken als extra gewicht bij squats, lifts, sit ups en lunges. Maar natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Op onderstaande video zie je een complete work out waarbij alle belangrijke spiergroepen worden aangesproken. En het grootste voordeel van de slamm bal is dat je het overal kunt doen.

  Natuurlijk kan je de Reebok slam ball 6 kg bekijken in onze winkel in Capelle aan den IJssel. We zijn 6 dagen per week open en parkeren is gratis voor onze deur. Uiteraard hebben we ook andere medicijnballen en trainingsmaterialen op voorraad in onze showroom. We helpen je graag aan de juiste trainingsmaterialen.

  Reebok Slam ball 6 kg is te gebruiken voor
  All-style Personal Training

  Reebok Slam ball 6 kg video

 • Specificaties

  Basiskleur
  Zwart
 • Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Een beoordeling toevoegen

  You must be logged in to post a review.

Gerelateerde producten