Skip to main content

XPRT Fight Gear scheenbeschermers

Ben je op zoek naar XPRT Fight Gear scheenbeschermers? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse XPRT Fight Gear scheenbeschermers in ons assortiment!

XPRT scheenbeschermers zijn gemaakt om op hun plaats te blijven ongeacht je trainingsintensiteit en niveau. XPRT heeft kickboks scheenbeschermers voor kinderen, junioren en volwassen dames en heren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en van verschillende materialen. Bij Fight2Win kun je alle XPRT kickboks scheenbeschermers kopen.

XPRT staat bekend om het design dat met de tijd meegaat en met een prijs-kwaliteitsverhouding die onovertroffen is. XPRT heeft een zeer strikte kwaliteitscontrole op alle scheenbeschermers en andere fighting gear, waardoor het merk in relatief korte tijd een sterke reputatie in de vechtsportwereld heeft opgebouwd. XPRT Fight Gear levert scheenbeschermers in diverse categorieën voor kinderen, voor beginners en voor gevorderde kickboksers.

XPRT kinder scheenbeschermers: de modellen

  • XPRT Competitor V1 – kinder kickboks scheenbeschermers
  • XPRT Competitor Camo V2 – kinder kickboks scheenbeschermers
  • XPRT Protector V1 – kinder kickboks scheenbeschermers
  • XPRT All-Round V1 – kinder kickboks scheenbeschermers
  • XPRT Top Shins – kinder kickboks scheenbeschermers

XPRT scheenbeschermers: dames en heren modellen

  • XPRT Protector V1 – extra protection
  • XPRT All-Round V1 – beginner
  • XPRT Top Shins – beginner/intermediate
  • XPRT Pro V3 – beginner/intermediate

XPRT Competitor V1 kinder kickboks scheenbeschermers

Het Competitor V1-model is in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar voor zowel jongens als meisjes die kickboksen. Wij vinden dit voor kinderen het meeste geschikte model door het gebruiksgemak en het aantrekkelijke prijskaartje. De scheenbeschermers zijn eenvoudig aan te trekken als een sok/kous en noemen we daarom een kousmodel scheenbeschermer.

XPRT Pro V3 kickboks scheenbeschermers

Het V3-model is in verschillende kleuren verkrijgbaar voor zowel dames als heren die kickboksen. Wij vinden het het fijnste model van XPRT door de stevige pasvorm in combinatie met 2 stevige bandsluitingen aan de achterzijde en 2 elastieken. De Pro V3 scheenbeschermers van XPRT hebben elastieken zowel onder de voet als achter de achillespees.

Wil je de XPRT Fight Gear scheenbeschermers liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel een hele grote collectie scheenbeschermers van alle bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klik op de icoontjes voor meer informatie.
XPRT Fight Gear scheenbeschermers bij Fight2Win

Beschermende vulling

XPRT Fight Gear scheenbeschermers zijn gevoerd met extreem stevige vulling die maximale protectie biedt.

Klittenbandsluiting

XPRT Pro V3 hebben twee stevige bandsluitingen. Door de aanpasbare sluiting aan de achterkant blijven XPRT Fight Gear scheenbeschermers perfect op hun plaats zitten.

Voetbescherming

Naast bescherming van het scheenbeen is ook je wreef goed beschermd tegen de harde felle impact van trappen.

Klantenbeoordeling

XPRT Fight Gear scheenbeschermers

[yl_get_average_attribute_rating category=’scheenbeschermers’ attribute=’brand’ terms=’xprt-fight-gear’]

XPRT Fight Gear scheenbeschermers bij Fight2Win