Thaise Armringen Rood

50% korting
Thaise Armringen Rood

 19,95

 9,95
 • Algemeen

  Als je de traditionele vorm van Muay Thai beoefent, dan is het gebruik van armringen verplicht tijdens wedstrijden. Deze armringen zijn gemaakt in Thailand en voldoen aan alle regels van het Thaiboksen. Deze armringen staan in Thailand bekend onder de namen “Krang Rang” en “Prajied”.

  De Thaise armringen rood worden gedragen op de bovenarm, net op of boven de biceps. De armringen hebben als doel om gevaar af te wenden en de vechter kracht te geven. Dus als je op zoek bent naar een complete Thaise uitrusting, dan kan je niet zonder deze armringen. Deze armringen uit Thailand zijn te gebruiken tijdens traditionele ceremonies en tijdens Muay Thai wedstrijden.

  Deze Thaise armringen zijn verkrijgbaar in een universele maat en in de kleurencombinatie rood-wit-blauw. Rood-wit-blauw is niet alleen de Nederlandse driekleur, dit zijn tevens de nationale kleuren van de Thaise vlag. Natuurlijk kan je de armringen komen bekijken in onze winkel in Capelle aan den IJssel. We zijn te vinden aan de Fascinatio Boulevard. Voor de deur kan je gratis parkeren. Onze muay thai winkel is 6 dagen per week geopend.

  Specificaties
  – Gemaakt van polyester
  – Traditioneel in Thailand gemaakt
  Thaise Armringen Rood is te gebruiken voor
  Thaiboksen Thaiboks Muay-thai Muaythai
 • Specificaties

  Merk
  XPRT Fight Gear
  Materiaal
  Polyester
  Basiskleur
  Blauw, Rood, Wit
  Maat
  one-size
  Geslacht
  Dames, Heren, Neutraal
  Bijzonderheden
  Professioneel
 • Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Een beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten