Thaise olie 450 ml

10% korting
Thaise olie 450 ml

 24,95

 22,50
 • Algemeen

  Deze grote fles Thaise olie van 450 ml zit in een glazen fles met een draaidop. Met deze hoeveelheid kan een sportschool enige tijd vooruit. Maar ook voor particulieren is deze grote fles Thaise olie ideaal. Thaise olie kan namelijk voor heel wat zaken worden gebruikt. De standaard toepassing is spieren en gewrichten opwarmen voor de training. Maar het wordt ook veel gebruikt als massage olie.

  Deze Thaise olie 450 ml is de beste olie op de markt en heeft talloze positieve effecten op het lichaam. Zo worden zwellingen en blauwe plekken verlicht en ook pijnen in de nek en schouder kunnen soms worden weggemasseerd. De Namman Muay olie dringt diep door in de huid en is lekker warm. De bron van de pijn wordt door de warmte gekalmeerd. Iedereen die de behoefte heeft om zich snel en effectief voor te bereiden op een sportieve prestatie kan met deze Thaise olie uit de voeten.

  Uiteraard kun je ook langskomen in onze vechtsportwinkel in Capelle aan den IJssel om deze Thaise olie 450 ml aan te schaffen. We hebben ook een kleiner handzamer formaat van 120 ml op voorraad. We zijn 6 dagen per week geopend en parkeren is altijd gratis voor de deur.

  Thaise olie 450 ml is te gebruiken voor
  Boksen Kickboksen Muaythai All-style Personal Training
 • Specificaties

  Basiskleur
  Geel
  Merk
  Namman Muay
  Geslacht
  Dames, Heren, Neutraal
  Bijzonderheden
  Origineel, Trekt snel in, Verwarmend effect, Vloeibaar
  Maat
  450 ml
 • Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Een beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten