Fight2Win.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Fight2Win.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 50,- gratis.
Badr Hari

Badr Hari

Badr Hari werd op 8 december 1984 geboren in Amsterdam. De ouders van Badr Hari komen oorspronkelijk uit de Marokkaanse stad Kenitra. Hij heeft dat ook zowel een Nederlands als en Marokkaans paspoort. Hij heeft ervoor gekozen om te vechten voor de Marokkaanse vlag, de vlag van zijn vaderland. Badr Hari staat bekend om zijn explosieve stijl en zijn traptechniek. Van de K-1 organisatie kreeg hij de bijnaam : ‘The Golden boy’

Als tiener begon Badr Hari met trainen bij ‘Sitan gym’. Hier werd hij getraind door Mohammed Ait Hassou. Na een paar jaar verliet hij de gym omdat zij naar Rotterdam verhuisde. Hij ging verder bij de Chakuriki gym en werd hier getraind door Thom Harinck. Met Thom Harinck als trainer boekte Badr Hari veel succes, en werd hij gezien als een veelbelovend kickbokser.

Toch was Badr Hari niet onverslaanbaar. In 2003 nam hij het op tegen de 18 kilo zwaardere Alexey Ignashov. Eigenlijk zou Melvin Manhoef het tegen Ignashov opnemen maar dit ging niet meer door en Badr Hari zou hem vervangen. Hij hoorde dit echter pas enkele dagen voor de wedstrijd. Badr Hari ging tijdens de wedstrijd knock-out en verloor. Toch kreeg hij veel respect omdat hij het aandurfde om, ondanks de omstandigheden, toch het gevecht aan te gaan.

In 2005 sloot Badr Hari zich aan bij het It’s showtime team, maar naar een paar maanden verliet hij het team. Hierna begon hij weer te trainen bij zijn oude trainer Thom Harinck maar koos er uiteindelijk toch voor om ook hier weer weg te gaan om zich aan te sluiten bij Mike’s gym. Hier word hij gecoacht door Mike Passenier

Vechten in de K-1

Badr heeft het sindsdien ver geschopt. Hij is nu een K-1 vechter en neemt deel aan de K-1 World Grand Prix in de hoogste klasse. Op 28 april 2007 werd hij K-1 Heavyweight Wereldkampioen tijdens het K-1 WORLD GP 2007 in Hawaï. In 2008 nam hij weer deel aan het toernooi maar kreeg een rode kaart in de finale tegen Remy Bonjasky. Dit omdat hij doorvocht terwijl Remy Bonjasky neer was gegaan en de scheidsrechter al had aangegeven dat Badr even moest stoppen. Badr werd niet geschorst maar werd in 2010 tijdens een It’s showtime gevecht, in het Amsterdam Arena, toch gediskwalificeerd omdat hij na trapte terwijl zijn tegenstanders Hesdy Gerges naar de grond ging.

Badr liet na dit voorval weten een tijdje te stoppen met Kickboksen. Hij was al vaker in opspraak gekomen door zijn agressieve gedrag. Zo heeft hij een aantal mensen mishandeld buiten de ring. In 2006 werd hij zelfs veroordeeld voor een celstraf wegens het mishandelen van de buren van zijn ex vriendin. In 2011 werd hij gezocht omdat hij een portier zou hebben mishandeld. In mei 2011 maakte hij zijn comeback tijdens het It’s showtime evenement in Lyon.

Vechten tegen Rico Verhoeven

In Oberhausen stond hij in de ring tegen Rico Verhoeven. Het was een hectische partij waarbij hij zijn arm blesseerde. Rico werd uitgeroepen tot winnaar. In 2019 staat er eind december een rematch gepland in het Gelredome.

Wil jij net zoals Badr Hari een kickbokstalent worden? Alles wat je nodig hebt om meteen te beginnen met trainen vind je in onze webshop of in onze winkel.

Maandag t/m Vrijdag 10:00-16:00
Zaterdag 11:00-15:00

Fight2Win.nl
Fascinatio Boulevard 1164
2909 VA Capelle aan den IJssel

Badr Hari, topvechters

Geef een reactie

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 50,-

Openingstijden

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dindag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  11:00-15:00

Contact

© 2019 Fight2Win.nl. Alle rechten voorbehouden.

Hallo daar!

Kunnen we je misschien ergens mee helpen?

Als je hieronder op de groene knop klikt opent je WhatsApp en kun je met ons appen.

Klik op de knop hieronder.

Accepteer het verzoek.

Start een WhatsApp chat.

Open WhatsApp