Venum Giant Kick Pads

Venum Giant Kick Pads
 • Venum Giant Kick Pads
 • Venum Giant Kick Pads

  Prijs:

   109,95
  • Algemeen

   Deze Venum Giant Kick Pad is essentieel bij vele vechtsporten zoals kickboxen en boksen. Deze Venum Giant Kick Pad is voorzien van 3 straps/handgrepen aan de achterzijde zodat je het op vele manieren kunt vasthouden. Dit trapkussen wordt vooral op de onderarm vast gemaakt en kan dan door de trainer of je trainingsmaatje hoog, midden en laag worden gehouden. Je kan dus vele stoot en trapcombinaties maken. Door de dikke vulling is de persoon die de pad vast houdt, goed beschermd.

   Verder zijn de Venum Giant Kick Pads voorzien van versterkte stiknaden zodat er voluit kan worden getraind. Door de super goede kwaliteit ben je verzekerd van vele jaren plezier met dit trainingskussen! En door de geringe afmetingen zijn de pads eenvoudig mee te nemen. Deze pads zijn goed te combineren met de kleine hand pads van Venum voor een all round training.

   Natuurlijk kan je in onze winkel in Capelle aan den IJssel de Venum Giant Kick Pads proberen. Vanzelfsprekend hebben we ook andere pads en trapkussens liggen die je kan proberen. Zo weet je meteen welke pads het beste zijn voor jou. We zijn 6 dagen in de week geopend. Voor de deur kan je gratis parkeren.

   Venum Giant Kick Pads is te gebruiken voor
   Boksen Thaiboks Muaythai Karate Krav Maga
  • Specificaties

   Merk
   Venum
   Materiaal
   Leer
   Basiskleur
   Wit, Zwart
   Maat
   one-size
   Geslacht
   Dames, Heren, Neutraal
   Bijzonderheden
   Stoere uitstraling, Topkwaliteit leer
  • Beoordelingen

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Een beoordeling toevoegen

  Gerelateerde producten