Fight2Win.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Fight2Win.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 75,- gratis.

XPRT FIGHT GEAR

FIGHT TO WIN
XPRT Logo

XPRT Bokshandschoenen Dames & heren

XPRT Fight Gear levert verschillende lijnen bokshandschoenen voor dames en heren. De Pro-lijn bestaat uit de topversie van de leren bokshandschoenen in diverse kleuren. Basismodel en meest verkochte van de leren bokshandschoenen zijn de Topgloves in zwart en roze. Voor recreanten zijn er de Competitor-instapmodellen gemaakt van PU.

XPRT BOKSHANDSCHOENEN VOOR KINDEREN

XPRT Fight Gear heeft een zeer uitgebreide collectie van kinder bokshandschoenen voor boksen, kickboks, Thaiboksen en Krav Maga. De collectie bestaat uit PU modellen en wat hoger geplaatste lederen bokshandschoenen.

xprt scheenbeschermers

XPRT Fight Gear heeft een zeer uitgebreide collectie van scheenbeschermers voor verschillende martial arts en vechtsporten. Er zijn katoenen-polyester scheenbeschermers, hoogwaardige skintex voorgevormde scheenbeschermers en de meest luxe LX lederen scheenbeschermers in Retro-uitvoering.

xprt sets

Fight2Win heeft speciaal voor jou een aantal mooie en bijzonder complete dames kicboks sets en heren kickboks sets samengesteld. Zo kun je binnen elke budget direct een compleet pakket samen stellen om direct aan de slag kunt gaan met de training.

xprt kinder kickbox sets

Voor de jongste vechters (m/v) biedt Fight2Win een aantal heel leuke complete kickboks sets aan die bestaan uit alle basisartikelen om direct mee aan de slag te kunnen gaan.

xprt broeken

Fight Shorts gemaakt in de nieuwste ontwerpen en van de mooiste materialen in alle maten.

xprt bandages

XPRT Fight Gear levert bandages in de standaard maten van 250 cm (100″) en 450 cm (180″). De bandages zijn gemaakt van een mix van polyester en katoen om de juiste hoeveelheid comfort te combineren met optimale stretch en gebruiksgemak. Leverbaar in talloze kleuren.

xprt shirts

xprt enkelkousen

xprt hand pads

xprt hoofdbeschermers

xprt kruisbeschermers

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 75,-

Openingstijden

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dinsdag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  10:00-16:00

Contact

© 2022 Fight2Win.nl. Alle rechten voorbehouden.