Skip to main content

Booster bokshandschoenen

Ben je op zoek naar Booster bokshandschoenen? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse Booster bokshandschoenen in ons assortiment!

Booster is groot geworden als importeur van topmerken zoals Twins Special en King Pro Boxing en hebben bokshandschoenen voor de hele linie. Van beginners tot gevorderden, dames en heren en voor kinderen en volwassen.

Booster staat bekend om het design dat met de tijd meegaat en met een prijs-kwaliteitsverhouding die dik in orde is. Booster sponsort ook enorm veel opkomende topvechters en betrekt hun ook bij het uitbrengen van steeds nieuwe Booster bokshandschoenen en trainingsmaterialen.

Grootste distributeur van Europa

Booster bvba is één van de grootste distributeurs wereldwijd op het gebied van Muay Thai en kickboks artikelen en kleding. Booster werd in 1994 opgericht door Yves Vyvey na een rondreis door Thailand, de bakermat van het thaiboksen. Ze waren de oorspronkelijke en nog steeds enige Europese distributeur voor het Thaise topmerk Twins Special. Later werd hier King Pro Boxing en vele andere merken aan toegevoegd.

Fight2Win levert alle modellen Booster bokshandschoenen van Booster Fight Gear en de Booster Pro Range. Van instapmodellen zoals de Marble en Champion voor de kinderen, de beginnersmodellen van skintex of PU tot aan de topmodellen Dominance en V3.

Overzicht modellen Booster bokshandschoenen:

  • Champion – kinderen
  • Marble – kinderen
  • Cube – beginners
  • V2 – beginners
  • Premium Striker – beginners/intermediate
  • Dominance – intermediate/gevorderden
  • V3 – intermediate/gevorderden

Wil je de Booster bokshandschoenen liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel een hele grote collectie bokshandschoenen van alle bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klik op de icoontjes voor meer informatie.
Booster bokshandschoenen bij Fight2Win

Schuimvulling

Het stootvlak is gemaakt van hoge en lage dichtheid schuimvulling om de knokkels optimaal te beschermen en de impact perfect te verdelen voor maximale veiligheid.

Duimbescherming

Professionele duimbeschermer die het duimgewricht optimaal beschermd tegen blessures.

Brede sluiting

Booster bokshandschoenen zijn voorzien van een 8 cm brede velcro-sluiting die zorgt voor optimale pols stabiliteit.

Klantenbeoordeling

Booster bokshandschoenen

[yl_get_average_attribute_rating category=’bokshandschoenen’ attribute=’brand’ term=’booster’]

Booster bokshandschoenen bij Fight2Win