Skip to main content

Top 10 bokshandschoenen

Wat waren volgens Fight2Win, de specialist in Nederland als het gaat om bokshandschoenen, de meest populaire bokshandschoenen van het afgelopen jaar?

Top 10 bokshandschoenen

Meest populaire (kick)bokshandschoenen

De top 10 bokshandschoenen! Wat waren volgens Fight2Win, de specialist in Nederland als het gaat om bokshandschoenen, de meest populaire bokshandschoenen van het afgelopen jaar?

Bijna iedere trainer of ervaren vechter heeft een persoonlijke voorkeur voor een merk of een aantal merken. Dat is ook logisch, want we zijn allemaal anders: hebben een ander postuur, ander formaat handen, polsen etc. Onderstaand lijstje is een objectieve samenvatting van simpelweg de meest gevraagde merken in onze webwinkel en onze fysieke showroom. Wij verkopen een flink aantal topmerken, waaronder XPRT, Twins, King Pro, Booster, Cleto Reyes en Hayabusa bokshandschoenen.

De klanten hebben gekozen door de bestellingen en dit waren afgelopen jaar de top 10 bokshandschoenen uit alle prijsklassen die het meest in trek waren:

  1. Hayabusa Bokshandschoenen T3-series
  2. XPRT Bokshandschoenen Top-Gloves series
  3. Twins Bokshandschoenen BGN
  4. Hayabusa Bokshandschoenen T3 LX-series
  5. XPRT Bokshandschoenen Pro V3-series
  6. King Pro Boxing Revo-line
  7. XPRT Bokshandschoenen Competitor-series
  8. Twins Bokshandschoenen BGVL-3-series
  9. Cleto Reyes Bokshandschoenen Velcro Sparring-series
  10. Booster Bokshandschoenen V2-series

1. Hayabusa bokshandschoenen T3-series

Uniek door de gepatenteerde X-sluiting en de enorme versteviging van de polsen. Topkwaliteit materiaal.

2. XPRT bokshandschoenen Top Gloves

Mooie all-round leren bokshandschoenen voor een heel schappelijke prijs. P4P de beste deal.

3. Twins bokshandschoenen BGN

Al jaren een verkooptopper over de hele wereld. Topkwaliteit uit Thailand.

4. Hayabusa bokshandschoenen T3 LX-series

Bijzonder mooi uitgevoerde bokshandschoen van Italiaans runderleder. Gepatenteerde Dual X-sluiting

5. XPRT bokshandschoenen V3 Pro-series

Ongeëvenaarde prijs-kwaliteit verhouding met een heel modern straks matzwart uiterlijk.

6. King Pro Boxing bokshandschoenen Revo-series

Nieuw instapmodel van King Pro Boxing tegen een zeer vriendelijke prijs. Kort leverbaar en nu al vaak verkocht in tijdloos zwart en trendy military green.

7. XPRT bokshandschoenen Competitor

Heel leuke budget kinder bokshandschoen voor jongens en meisjes in enorm veel verschillende kleuren.

8. Twins bokshandschoenen BGVL-3

Het befaamde BGVL-3 Twins model leverbaar in enorm veel verschillende kleurstellingen en zelfs two-tone of three-tone uitvoeringen.

9. Cleto Reyes bokshandschoenen Velcro Sparring

Kwaliteit uit Mexico op het hoogste niveau. Voor de ervaren en veeleisende boksers en kickboksers. Vrijwel alle professionals trainen of hebben wel eens getraind met dit merk.

10. Booster bokshandschoenen V2-series

Nieuw instapmodel van Booster tegen een zeer vriendelijke prijs. Kort leverbaar en nu al vaak verkocht in tijdloos zwart.

Bovenstaand waren de meest bestelde bokshandschoenen van de afgelopen 12 maanden. Vrijwel alle bovenstaande modellen zijn in alle volwassen maten leverbaar van 10 t/m 16 oz. De Cleto Reyes en Hayabusa LX modellen worden echter alleen maar geproduceerd in 12 t/m 16 oz.

Top 10 bokshandschoenen: 300 modellen direct uit voorraad leverbaar

Al deze Top 10 bokshandschoenen zijn altijd op voorraad in onze fysieke winkel en tevens magazijn van de webshop. Wij houden een grote voorraad en zullen de klant niet onnodig laten wachten op een bestelling. Voor het komende jaar verwachten we nog veel van het Italiaanse merk Boxia Italy en nieuwe modellen van King Pro en Booster Fight Gear. Hayabusa bokshandschoenen blijven razend populair en ook van XPRT Fight Gear verwachten we nieuwe modellen in het komende jaar.

De holy grails van de bokswereld: Winning

Inmiddels hebben we zelfs ons assortiment bokshandschoenen uitgebreid met de “holy grails” der bokshandschoenen: Winning! Afkomstig uit Japan en met levertijden van meer dan een jaar is dit de absolute koning onder de bokshandschoenen. En Fight2Win heeft er uiteraard een beperkt aantal in voorraad die je direct kunt aanschaffen! Echter deze ambachtelijke meesterwerken verkopen wij uitsluitend in onze fysieke winkel. Dus wees erop tijd bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *