Skip to main content

Booster scheenbeschermers

Ben je op zoek naar Booster scheenbeschermers? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse Booster scheenbeschermers in ons assortiment!

Booster scheenbeschermers zijn gemaakt om op hun plaats te blijven ongeacht je trainingsintensiteit en niveau. In het assortiment vind je kickboks scheenbeschermers voor kinderen, junioren en volwassenen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en van verschillende materialen. Bij Fight2Win kun je alle Booster materialen kopen.

Booster staat bekend om het design dat met de tijd meegaat en met een prijs-kwaliteitsverhouding die dik in orde is. Daarnaast worden ook enorm veel opkomende topvechters gesponsord. Die vechters worden ook betrokken ook bij het uitbrengen van steeds nieuwe scheenbescherming en andere trainingsmaterialen.

Er is een zeer strikte kwaliteitscontrole op alle scheenbeschermers en andere fighting gear, waardoor het merk een stevige reputatie in de vechtsportwereld heeft opgebouwd. Booster Fight Gear levert beschermers in diverse categorieën voor kinderen, voor beginners en voor gevorderde kickboksers.

Kinderen Booster: de modellen

  • Booster Champion – kinder kickboksen/thaiboksen
  • Booster Elite – kinder kickboksen/thaiboksen
  • Booster Marble – kinder kickboksen/thaiboksen

Dames & Heren Booster: modellen

  • Booster V2 Thai Striker – beginners
  • Booster Dominance – intermediate/advanced
  • Booster V3 – advanced

Booster V3 scheenbeschermers

Het V3-model is in verschillende kleuren verkrijgbaar voor zowel dames als heren die kickboksen. Wij vinden dit het fijnste model van Booster door de prettige – smalle en aansluitende – pasvorm in cominatie met 2 hook-en-loop sluitingen en 2 elastieken. De V3 scheenbescherming van Booster hebben elastieken zowel onder de voet als achter de achillespees.

Booster V2 scheenbeschermers

De beschermers uit de V2-serie zijn bedoeld voor beginnende kickboksers. Zowel dames als heren die gaan beginnen met kickboksen en/of thaiboksen. Dit is een scherp geprijsd model van Booster. De bescherming heeft 2 hook-en-loop sluitingen en elastieken.

Wil je de Booster scheenbeschermers liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel een hele grote collectie scheenbeschermers van alle bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klik op de icoontjes voor meer informatie.
Booster scheenbeschermers bij Fight2Win

Beschermende vulling

Booster scheenbeschermers zijn gevuld met stevig foam en bieden een heel goede bescherming van de scheenbenen.

Klittenbandsluiting

Booster staat bekend om haar perfecte klittenbandsluiting. Door de aanpasbare sluiting aan de achterkant blijven Booster scheenbeschermers perfect op hun plaats zitten.

Voetbescherming

Naast bescherming van het scheenbeen is ook je wreef goed beschermd bij trappen

Klantenbeoordeling

Booster scheenbeschermers

[yl_get_average_attribute_rating category=’scheenbeschermers’ attribute=’brand’ terms=’booster’]

Booster scheenbeschermers bij Fight2Win