Skip to main content

Boksen in Utrecht

Wil jij gaan boksen in Utrecht? Er is in de domstad keuze genoeg uit kickboksclubs, sportscholen en verenigingen. Wij hebben alvast een mooie selectie gemaakt om jouw zoektocht naar de juiste boksclub voor jou makkelijker te maken!

Waar je wil gaan boksen is uiteraard ook afhankelijk van wat je intenties met deze fantastische vechtsport zijn. Wil je een leuke, conditionele workout om fit te worden en blijven? Of wil je juist wedstrijden gaan vechten of jezelf leren verdedigen?

Hoe vind je een goede boksclub of sportschool voor jou?

Begin eens met een kijkje te nemen op de website of instagram van de gyms op onze website. Hier kun je vast al een goede eerste indruk van de sportclub opdoen. Waar is de club, hoe vaak trainen ze, wat kost het en nog veel meer praktische vragen staan meestal wel direct op de website, facebookpagina of insta-account.

Neem een paar proeflessen boksen in Utrecht

De juiste sportschool voor jou is anders dan die voor een ander, dus daarom is altijd ons advies om op meerdere plekken een of meerdere proeflessen te volgen. De een zal zich beter vinden bij club A en de ander juist bij club B. Vrijwel alle goede boksclubs bieden de mogelijkheid tot 1 of meerdere proeflessen voor je er lid wordt.

Sportschool, gymzaal of eigen locatie

Sommige boksclubs zitten in grote sportcentra, anderen in een gymzaal en sommige clubs hebben een volledig eigen locatie inclusief professionele boksring en meerdere bokszakken. Verder zijn uiteraard van belang wat de expertise en kennis van de trainer(s) is, hoeveel het kost, welke faciliteiten er zijn en hoe makkelijk het voor jou bereikbaar is.

Wij zijn er van overtuigd dat je in Utrecht en omstreken zeker een goede sportschool zult vinden, die aansluit bij jouw wensen! Heel veel boksplezier alvast!

Vechtsportschool aanmelden

Heb jij een vechtsportschool of ben je trainer bij een organisatie die hier tussen hoort? Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij beoordelen je inzending spoedig.

WhatsApp

Klik hieronder op een medewerker en start een WhatsApp gesprek. Het kan druk zijn, maar we proberen natuurlijk zo snel mogelijk te reageren.