Skip to main content

Bytomic bokshandschoenen

Ben je op zoek naar Bytomic bokshandschoenen? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse Bytomic bokshandschoenen in ons assortiment!

Bytomic is een toonaangevende leverancier van premium merken voor vechtsporten en fitness. Hun doel is simpel: Het respect van klanten verdienen. Het gaat om het bieden van ongeëvenaarde keuze en uitstekende kwaliteit.

Wil je de Bytomic bokshandschoenen liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel een hele grote collectie bokshandschoenen van alle bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klik op de icoontjes voor meer informatie.
Bytomic bokshandschoenen bij Fight2Win

Foam schuim

De handschoenen zijn voorzien van een prettige speciale binnen voering. Hierdoor drogen de bokshandschoenen sneller. Door de stevige vulling zijn de handen goed beschermd.

Duimbescherming

Bytomic bokshandschoenen hebben een professionele duimbeschermer die het gewricht verbindt met de handschoen. Hierdoor kan de duim niet dubbelslaan en worden nare blessures voorkomen.

Stevige sluiting

Een zeer stevige en mooi afgewerkte klittenbandsluiting waarmee de pols goed gefixeerd kan worden.

Klantenbeoordeling

Bytomic bokshandschoenen

[yl_get_average_attribute_rating category=’bokshandschoenen’ attribute=’brand’ terms=’bytomic’]