Skip to main content

Cleto Reyes bokshandschoenen

Ben je op zoek naar Cleto Reyes bokshandschoenen? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse Cleto Reyes bokshandschoenen in ons assortiment!

Cleto Reyes bokshandschoenen zijn de gouden maatstaf en de “benchmark” in de professionele bokswereld. Het Mexicaanse merk heeft een haast legendarische status. Zeker als het gaat om de productie van traditionele bokshandschoenen in het hoogste segment. In 1945 werden Cleto’s voor het eerst gebruikt tijdens een professioneel wereldtitelgevecht in het boksen. Dit was door professioneel bokser Ike Williams. Hij was hiermee de eerste bokser die wereldkampioen boksen werd die de Cleto Reyes bokshandschoenen droeg tijdens zijn partijen en voorbereidingen.

Nadien volgden er talloze legendarische boksers die Cleto Reyes bokshandschoenen gebruikten als bokshandschoenen van eerste keuze bij hun voorbereiding en tijdens de wedstrijden. Grote namen als Muhammad Ali, Mike Tyson, Sugar Ray Leonard, Manny Pacquiao en Anthony Joshua zijn slechts een aantal van de iconen die bij dit merk zweren. Ook heden ten dage zie je vele professionele vechters die Cleto Reyes dragen tijdens hun trainingen. Namen zoals een Mohammed Jaraya, N’Gannou (UFC Heavyweight Champion) en Badr Hari. Lees meer over dit legendarische boksmerk in onze blog over de oorsprong van het merk Cleto Reyes.

Cleto Reyes bokshandschoenen worden zorgvuldig en met het grootste vakmanschap gemaakt in Mexico. De padding van de traditionele sparring bokshandschoenen van Cleto is exclusief gemaakt met een mix van van paardenhaar en dat merk je! Natuurlijk zijn deze geweldige bokshandschoenen voorzien van een duimbeschermer, waardoor de duim niet dubbel kan slaan.

“I don’t fight if it’s not with Cleto Reyes gloves.”

Muhammad Ali – The GOAT

Modellen bokshandschoenen

Fight2Win verkoopt al jaren de verschillende modellen bokshandschoenen van Cleto die elk hun specifieke kwaliteiten en verschillen hebben. In ons assortiment voeren wij alle modellen Cleto Reyes bokshandschoenen. Zo mogelijk hebben wij ook alle kleuren bokshandschoenen en gewichten (12 oz, 14 oz, 16 oz en 18 oz) die beschikbaar zijn op de Europese markt. Er zijn 4 onderscheidende modellen: Cleto Reyes Wrap-Around Sparring Gloves (met velcro-sluiting), Cleto Reyes Traditional Lace Sparring Gloves (met vetersluiting), Cleto Reyes Extra Padding Sparring Gloves en de Cleto Reyes High Precision Training Gloves.

  • Wrap-Around Sparring Gloves – klittenband, lange schacht
  • Traditional Lace Sparring Gloves – klassieke vetersluiting, lange schacht
  • Extra Padding Sparring Gloves – extra dikke padding, meer demping
  • High Precision Training Gloves – new age, compacter model

Cleto Reyes: uniek Mexicaans boksmerk

Cleto Reyes is een boksmerk ‘pur sang’ en heeft een zeer rijke historie. Lees meer over dit authentieke Mexicaanse boksmerk op onze merkenpagina van Cleto Reyes. Hier kun je de oorsprong lezen en de legendarische boksers die dit merk hebben gebracht naar waar het nu is! Of bekijk de gehele Cleto Reyes collectie in onze webshop.

Wil je de Cleto Reyes bokshandschoenen liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel een hele grote collectie bokshandschoenen van alle bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klik op de icoontjes voor meer informatie.
Cleto Reyes bokshandschoenen bij Fight2Win

Vulling met paardenhaar

Het stootvlak is vervaardigd met een unieke mix met paardenhaar. Deze vulling is uiteraard van de allerbeste kwaliteit.

Duimbescherming

Professionele duimbeschermer die het gewricht optimaal beschermd tegen nare blessures en ongewenste impact.

Lange schacht

Klassieke vetersluiting of lange klittenbandsluiting zodat de pols optimaal verstevigd is en de handschoen muurvast blijft zitten.

Klantenbeoordeling

Cleto Reyes bokshandschoenen

[yl_get_average_attribute_rating category=’bokshandschoenen’ attribute=’brand’ terms=’cleto-reyes’]