Skip to main content

Fairtex bokshandschoenen

Ben je op zoek naar Fairtex bokshandschoenen? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse Fairtex bokshandschoenen in ons assortiment!

Fairtex bokshandschoenen staan bekend om hun strakke basic design, zeer comfortabele en compacte pasvorm en worden gebruikt door top Muay Thai vechters en kickboksers. Fairtex bokshandschoenen worden gemaakt van de beste kwaliteit leder en bieden optimale demping voor de knokkels en impactverspreiding voor de kwetsbare middenhandsbeentjes. Fairtex bokshandschoenen zijn in tegenstelling tot sommige andere merken ook vrijwel exact op gewicht.

Wil je de Fairtex bokshandschoenen liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel een hele grote collectie bokshandschoenen van alle bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klik op de icoontjes voor meer informatie.
Fairtex bokshandschoenen bij Fight2Win

Foam schuim

De vulling bestaat uit meerdere lagen en hierdoor is de demping optimaal. De handen en knokkels zijn perfect beschermd. De gewatteerde pols en handpalm zorgen voor een betere pasvorm en extra bescherming.

Duimbescherming

Fairtex bokshandschoenen hebben een professionele duimbeschermer die het gewricht verbindt met de handschoen. Hierdoor kan de duim niet dubbelslaan en worden nare blessures voorkomen.

Langer model

Fairtex bokshandschoenen zjn over het algemeen iets langer en geven daardoor extra bescherming aan de pols.

Klantenbeoordeling

Fairtex bokshandschoenen

[yl_get_average_attribute_rating category=’bokshandschoenen’ attribute=’brand’ terms=’fairtex’]