Skip to main content

King Pro Boxing bokshandschoenen

Ben je op zoek naar King Pro Boxing bokshandschoenen? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse King Pro Boxing bokshandschoenen in ons assortiment!

King Pro Boxing bokshandschoenen zijn geschikt voor iedereen! Fight2Win heeft alle modellen kickbokshandschoenen van King Pro op voorraad. Een groot deel van de toplijn King Pro kickbokshandschoenen worden gemaakt in Thailand. Deze zijn gemaakt van 100% echt leer. De goedkopere modellen worden elders gemaakt in Azië, maar zijn ontworpen in Thailand.

King Pro Boxing is wereldwijd één van de meest bekende merken voor kickbokshandschoenen en thaibokshandschoenen. De topmodellen van King Pro Boxing worden gemaakt in de bakermat van Muay Thai: Thailand. Recreanten, amateurs en professionals over de hele wereld gebruiken de kickbokshandschoenen van King Pro worden met veel plezier. King Pro kickbokshandschoenen bieden absolute topprestaties en maximale bescherming. King Pro Boxing heeft goede relaties met promotors en topgyms in Thailand, zoals PK Saenchaimuaythai en Petchyindee.

Fight2Win verkoopt al meer dan 15 jaar de King Pro bokshandschoenen die een vertrouwde kwaliteit bieden tegen een eerlijke prijs. Voorheen waren deze verkrijgbaar onder de naam King Professional, sinds 2016 is de naam veranderd naar de huidige naam: King Pro Boxing. De King Pro kickbokshandschoenen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en gewichten en wij hebben vrijwel alle op de Europese markt verkrijgbare altijd in voorraad.

King Pro Boxing bokshandschoenen: de modellen

De beste modellen zijn de echt lederen bokshandschoenen die allemaal met de hand gemaakt worden in Thailand. Er zijn 6 modellijnen te onderscheiden die Fight2Win in het assortiment heeft: King Pro Revo (1-5), King Pro KPB/BG Star, King Pro KPB Laces, King Pro KPB/BGVL3, King Pro KPB Thor en dan nog de King Pro KPB/BG Kids speciaal voor kinderen. Allemaal zijn het tophandschoenen gemaakt van de beste materialen met een stevige en niet al te harde vulling. 5 modellen zijn met een velcro-sluiting, terwijl de KPB Laces een traditionele vetersluiting heeft voor de liefhebbers van klassieke (wedstrijd)bokshandschoenen.

Modellijnen King Pro

  • King Pro Revo – synthetisch leer – beginners
  • King Pro KPB/Star – leer – intermediate/gevorderden
  • King Pro KPB Laces – leer met vetersluiting – gevorderden/professionals
  • King Pro KPB/BGVL3 – leer – intermediate/gevorderden
  • King Pro KPB Thor – leer – nieuw model – intermediate/gevorderden
  • King Pro KPB/BG Kids – synthetisch leer – kinderen

King Pro Revo – nieuwe verkooptopper

De King Pro Revo bokshandschoenen zijn echt perfect geschikt voor boksen, cardio boksen en kickboksen. De goedkope kickbokshandschoenen hebben een fijne pasvorm en zeer scherpe prijs. Dit model is speciaal ontwikkeld voor beginners, zodat deze goedkope bokshandschoenen van een goede kwaliteit kunnen aanschaffen om te beginnen met de vechtsporten. Dit model is in 4 verschillende kleurstellingen te verkrijgen. Fight2Win verkoopt deze kickbokshandschoenen echt in grote aantallen door de lage prijs voor consumenten.

“We are proud to be partners of famous muaythai gyms and promoters in Thailand such as: ‘PK Saenchaimuaythai’ & ‘Petchyindee’.”

Yves Vyvey – Co-owner

De leren klassieke King Pro kickbokshandschoenen uit de Star-serie worden gekenmerkt door het lange polsstuk. Hierdoor wordt de pols extra ondersteund en krijg je minder snel een vervelende blessure. Kijk op de officiële website van King Pro Boxing.

Wil je de King Pro Boxing bokshandschoenen liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel een hele grote collectie bokshandschoenen van alle bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klik op de icoontjes voor meer informatie.
King Pro Boxing bokshandschoenen bij Fight2Win

Foam schuim

Het stootvlak is gevuld met stevige schuimvulling voor voldoende demping van de knokkels en bescherming voor zowel jezelf als je trainingspartner.

Duimbescherming

Door een perfecte duimbescherming voorkom je nare duimblessures. Ook zijn de ogen van de tegenstander beschermt tegen prikken met de duim in het oog.

Verlengd polsstuk

Lange klittenbandsluiting die goed vast blijft zitten en goede ondersteuning biedt.

Klantenbeoordeling

King Pro Boxing bokshandschoenen

[yl_get_average_attribute_rating category=’bokshandschoenen’ attribute=’brand’ terms=’king-pro-boxing’]