Skip to main content

Super Pro bokshandschoenen

Ben je op zoek naar Super Pro bokshandschoenen? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse Super Pro bokshandschoenen in ons assortiment!

Super Pro bokshandschoenen zijn een welbekende naam in de Nationale en Internationale (kick)bokswereld. Het Nederlandse [yl_super-pro] is in 1978 ontstaan en ontwikkeld door de beste (kick)boksers en (kick)bokstrainers. Met Rico Verhoeven als boegbeeld is Super Pro bezig met een opmars binnen de vechtsportwereld.

Wil je de Super Pro bokshandschoenen liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel een hele grote collectie bokshandschoenen van alle bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klik op de icoontjes voor meer informatie.
Super Pro bokshandschoenen bij Fight2Win

Foam schuim

De padding is handgemaakt van een samenstelling van 5 verschillende lagen materiaal zodat het comfortabel aanvoelt aan je handen en ook de perfecte bescherming biedt.

Duimbescherming

De Super Pro bokshandschoenen hebben een duimbeschermer zodat de (kwetsbare) duim niet dubbel kan slaan.

Lange sluiting

De handschoenen hebben een typische Thai Style pasvorm. De klittenbandsluiting zorgt voor extra stevigheid en comfort op je polsen.

Klantenbeoordeling

Super Pro bokshandschoenen

[yl_get_average_attribute_rating category=’bokshandschoenen’ attribute=’brand’ terms=’super-pro’]

Super Pro bokshandschoenen bij Fight2Win