Skip to main content
Century logo

Century

Ben je op zoek naar vechtsportartikelen van Century? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse vechtsportartikelen van Century in ons assortiment!

CENTURY

Century werd opgericht in 1976. Hoewel ze toen aan de kleine kant waren – slechts één man die vanuit zijn garage aan het werk was – zijn ze sindsdien uitgegroeid tot de wereldwijde leider op het gebied van vechtsportuitrusting. Ondertussen is Century verantwoordelijk geweest voor enkele belangrijke innovaties binnen de branche.

CENTURY VERTROUWD SINDS 1976

Zij waren een van de eerste vechtsportbedrijven die een website creëerden, waardoor de klanten gemakkelijk bestellingen konden plaatsen en toegang hadden tot digitale bronnen. Century heeft ook enkele van de bekendste en meest iconische vechtsportartikelen ontworpen, zoals de Wavemaster®, de originele vrijstaande trainingstas en de BOB® body tegenstander-tas. BOB®-tassen duiken vaak op in tv-programma’s en films, waaronder ‘The Office’, ‘Deadpool’, ‘Justified’, ‘Horrible Bosses’, ‘Parks and Rec’, ‘Whiskey Tango Foxtrot’ en ‘Elementary’, om maar een paar op te noemen!

OWNED AND OPERATED BY MARTIAL ARTISTS

Een van de redenen waarom Century zo gepassioneerd is over wat ze doen, is dat veel van hun medewerkers zelf krijgskunstenaars zijn. De oprichter, Mike Dillard, won tijdens zijn tijd als deelnemer twee nationale karatekampioenschappen. Sommige Century-medewerkers bezitten of geven les aan vechtsportscholen, of brengen hun uren na het werk en weekenden door met wedstrijden en training.

In 2005 ging Century een stap verder in de betrokkenheid van medewerkers bij vechtsporten en verbouwde twee kamers in het hoofdkantoor van het bedrijf tot trainingsstudio’s. Werknemers in de Century Martial Arts Club kunnen vechtsportlessen volgen tijdens de lunch of na het werk, en met gecertificeerde instructeurs daadwerkelijk doorgroeien en hogere rangen behalen.

Wil je de vechtsportartikelen van Century liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel ook een hele grote collectie vechtsportartikelen van andere bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klantenbeoordeling

Century

Century vechtsportartikelen bij Fight2Win

  • 40,00
  • 249,00

WhatsApp

Klik hieronder op een medewerker en start een WhatsApp gesprek. Het kan druk zijn, maar we proberen natuurlijk zo snel mogelijk te reageren.