Skip to main content
Fairtex logo

Fairtex

Ben je op zoek naar vechtsportartikelen van Fairtex? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse vechtsportartikelen van Fairtex in ons assortiment!

Fairtex is wereldwijd gerespecteerd producent en exporteur van vechtsportmaterialen en kleding voor Muay Thai, kickboksen en Mixed Martial Arts. Fairtex produceert premium en hoogwaardige materialen uitsluitend in de eigen fabrieken in Thailand. Wereldwijd heeft Fairtex distributeurs in meer dan 50 landen.

Fairtex Global Fighting Organisations

Fairtex in een internationaal erkend en gerespecteerd merk dat vele sponsoring contracten heeft en heeft gehad met de toporganisaties in de vechtsportwereld: K-1, Glory, WEC, WBC Muay Thai, Elite XC, Strikeforce, Legend FC en One Championship.

Fairtex heeft als missie om uitsluitend producten van de allerhoogste kwaliteit te produceren voor het fameuze Fairtex merk. Alleen A-kwaliteit grondstoffen en basismaterialen worden gebruikt bij de topkwaliteit producten.

“Fairtex grappling gloves have been voted around the world to be the best gloves.”

Fighter Only magazine.

Fairtex Muay Thai Camp

Fairtex heeft een eigen trainingskamp waar alle topvechters ter wereld met regelmaat naar afreizen. Hier worden alle producten van Fairtex uitvoerig getest en waar mogelijk steeds verder verbeterd. De bokshandschoenen van Fairtex hebben een unieke padding die gemaakt wordt volgens de eigen geheime formule.

Make a better world

Elke jaar doneert Fairtex geld en materialen aan de armen en kinderen in de Thaise gemeenschap. Fairtex ondersteunt vele sociale projecten in Thailand om bij te dragen aan een betere maatschappij en betere wereld.

“Make a better world. Be inspired!”

Fairtex

Wil je de vechtsportartikelen van Fairtex liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel ook een hele grote collectie vechtsportartikelen van andere bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klantenbeoordeling

Fairtex

Fairtex vechtsportartikelen bij Fight2Win

  • 140,00
  • Van 260,00
  • Van 260,00
  • 240,00

WhatsApp

Klik hieronder op een medewerker en start een WhatsApp gesprek. Het kan druk zijn, maar we proberen natuurlijk zo snel mogelijk te reageren.