Skip to main content
Hayabusa logo

Hayabusa

Ben je op zoek naar vechtsportartikelen van Hayabusa? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse vechtsportartikelen van Hayabusa in ons assortiment!

Hayabusa® is een marktleider wereldwijd op het gebied van materialen voor diverse gevechtssporten met een grote achtergrond en ervaring in het Mixed Martial Arts (MMA). De materialen zijn wereldwijd verkrijgbaar via speciaal geselecteerde distributeurs en staan garant voor top-notch gear. Hayabusa is er trots op de technisch meest geavanceerde artikelen te leveren aan martial artists, boksers, MMA vechters, kickboksers en fitness enthousiastelingen.

Origine van het merk Hayabusa

Hayabusa (uitspraak Ha-Ja-Boe-Sa) is het Japanse woord voor slechtvalk (pelegrine falcon in het Engels), dat het snelste dier op aarde is (een roofvogel geklokt op meer dan 500 km per uur in duikvlucht). Het bedrijf werd opgericht in 2006 door Ken & Craig Clement, David Zikakis en Luke Harris en heeft sindsdien ook letterlijk een enorme vlucht genomen.

Het oorspronkelijke aanbod van Hayabusa bestond uit een serie fighting gloves, rash guards en de fameuze iconische fightshorts. Dit waren immers de basisbenodigdheden voor de gladiatoren van de moderne tijd: MMA vechters. Deze producten werden ontwikkeld vanuit een filosofie dat de producten geschikt waren en voldeden aan een nieuw tijdperk van moderne atleten. Hayabusa heeft altijd een onderzoek gebaseerde gedachtegang bij het conceptualiseren, ontwerpen, testen en produceren van hun producten hoog in het vaandel staan. Het willen ontwikkelen van materialen op een zo hoog mogelijk wetenschappelijk getest niveau is de drijfveer en motor achter het bedrijf.

Continue verbetering

Hayabusa wil de beste materialen aanbieden op het gebied van comfort, pasvorm, anatomie en nog belangrijker: prestatie en veiligheid! Een krijgskunstenaar is zichzelf constant aan het verbeteren en ontwikkelen. Dit is een Japanse filosofie die ook in de bedrijfskunde en bij Hayabusa wordt toegepast: Kaizen. Dit is het concept van “continuous improvement.”

“A martial artist is continuously learning and improving their craft, a philosophy called Kaizen.”

Kaizen: The Key to Japan’s Competitive Success

Hayabusa heeft het hoofdkwartier in Ontario (Canada) en het wereldwijde distributiecentrum in het hartje van Las Vegas (Verenigde Staten). Niet geheel toevallig ook de plek waar de grootste bokswedstrijden en UFC gala’s plaatsvinden. Tevens heeft Hayabusa twee exclusieve contracten met onafhankelijke sportcentra in Canada, waar alle Hayabusa producten uitvoerig getest worden.

Research & Development

Hayabusa Fightwear Inc. heeft diverse studies aan grote universiteiten van de Verenigde Staten en Noord-Amerika gefinancierd. Aan deze universiteiten is samen met onafhankelijke research centers onderzoek gedaan naar de veiligheid en kwaliteit van materialen die gebruikt worden in de sport industrie. Diverse papers, essays en presentaties zijn het resultaat van deze uitvoerige studies die bruikbare data hebben opgeleverd. Het doel van Hayabusa met deze studies is geweest om materialen te ontwikkelen die atleten op zowel amateur als professioneel niveau maximaal beschermen en helpen bij het bereiken van hun doelen.

De gerenommeerde Hayabusa bokshandschoenen

Hayabusa staat er wereldwijd om bekend topkwaliteit bokshandschoenen en MMA handschoenen te produceren die maximale bescherming en ondersteuning aan de handen en polsen geven. Hayabusa handschoenen worden overal ter wereld gebruikt door professionele vechters, (amateur) boksers en kickboksers en sportieve enthousiastelingen. Vraag het aan elke trainer en hij zal zeggen dat Hayabusa bokshandschoenen de maatstaf zijn in comfort en handbescherming.

“Ask any coach, Hayabusa boxing gloves are the gold standard in hand protection and comfort.”

Hayabusa Fightwear Inc.

Partnerships

Hayabusa heeft samenwerkingen met diverse (grote) instituten en ondernemingen, zoals Marvel, University of Waterloo, St. Lawrence College, Unbreakable Performance Center en The Walt Disney Company.

Wil je de vechtsportartikelen van Hayabusa liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel ook een hele grote collectie vechtsportartikelen van andere bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klantenbeoordeling

Hayabusa

Hayabusa vechtsportartikelen bij Fight2Win

  • 22,00
  • Bandages Hayabusa Perfect Stretch Specials multipack (3)
    Van 60,00
  • 20,00
  • 69,00
  • 22,00
  • 20,00
  • 25,00

WhatsApp

Klik hieronder op een medewerker en start een WhatsApp gesprek. Het kan druk zijn, maar we proberen natuurlijk zo snel mogelijk te reageren.