Skip to main content
Namman Muay logo

Namman Muay

Ben je op zoek naar vechtsportartikelen van Namman Muay? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse vechtsportartikelen van Namman Muay in ons assortiment!

NAMMAN MUAY

Devakam Apothecary Hall, de fabrikant van Namman Muay, werd opgericht in 1930 in Bangkok, Thailand. In die tijd formuleerde de oprichter van de bedrijfsapotheker Thongtos Intratat, een boksliefhebber en sportschooleigenaar, de originele samenstelling van het Namman Muay-smeersel, zodat hij zijn boksers kon helpen sneller op te warmen voor bokswedstrijden.

Het exacte recept van het smeersel, gemaakt van etherische oliën van lokale kruiden, was alleen bekend bij de familie Thongtos en het recept werd uitsluitend via mond-tot-mondreclame van generatie op generatie doorgegeven. Pas in 1960 waren de eerste producten eindelijk klaar voor commercieel gebruik en werd Namman Muay officieel ‘s werelds eerste bokssmeersel geboren.

NAMMAN MUAY GAAT INTERNATIONAAL

Na het succes in de bokswereld besloot Thongtos Namman Muay naar andere atleten te brengen die snelle spieractivatie nodig hadden. Onnodig te zeggen dat Namman Muay met groot enthousiasme werd ontvangen. Nadat het product in 1960 commercieel levensvatbaar werd, begon ook een geweldig verhaal van samenwerking met de sport Muay Thai. Sindsdien is de formulering van het smeersel jaar na jaar verbeterd om de effectiviteit van de ingrediënten te maximaliseren.

Tegenwoordig is het onmogelijk om een ​​Muay Thai-sportschool, boksevenement of vechtsportfan te vinden die de vele voordelen van de nu al legendarische Namman Muay-producten niet kent. Hoewel het product inmiddels over de hele wereld wordt verkocht, wordt Namman Muay nog steeds exclusief in Thailand gemaakt met zorgvuldig geselecteerde lokale ingrediënten.

NAMMAN MUAY NU

Tegenwoordig wordt Namman Muay niet alleen gebruikt door professionele vechters. Fietsers, hardlopers en andere atleten ontdekten de vele voordelen van de producten die hen helpen bij hun dagelijkse trainingen en wedstrijden. Namman Muay werd ook overal door de oudere bevolking enthousiast ontvangen omdat het zelfs onder de meest extreme omstandigheden verlichting biedt. Deze eigenschappen maakten Namman Muay beschikbaar in apotheken in Azië, Europa, de VS en Australië.

Wil je de vechtsportartikelen van Namman Muay liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel ook een hele grote collectie vechtsportartikelen van andere bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klantenbeoordeling

Namman Muay

Namman Muay vechtsportartikelen bij Fight2Win

WhatsApp

Klik hieronder op een medewerker en start een WhatsApp gesprek. Het kan druk zijn, maar we proberen natuurlijk zo snel mogelijk te reageren.