Skip to main content
Twins Special logo

Twins Special

Ben je op zoek naar vechtsportartikelen van Twins Special? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse vechtsportartikelen van Twins Special in ons assortiment!

Twins Special ® is wereldwijd één van de meest bekende merken voor Muay Thai materialen. Recreanten, amateurs en professionals over de hele wereld sporten met de Thaibokshandschoenen, scheenbeschermers en handpads van Twins. Twins bokshandschoenen en scheenbeschermers bieden topprestaties en maximale bescherming en worden daarom ook met liefde gedragen door de grootste legendes in deze populaire nationale sport.

Made in Thailand

Alle producten van Twins worden geproduceerd in Thailand. Het moederbedrijf Twins brengt deze onder diverse (sub)merken op de Internationale markt. Hier vallen ook de bekendste merken Twins Special en King Professional. Twins Special is beroemd om hun bokshandschoenen met velcro-sluiting. Deze leren bokshandschoenen worden met de hand gemaakt in Thailand, de bakermat van het Muay Thai.

Het BGN-model is in Europa al jaren één van de meest verkochte (kick)bokshandschoenen. Dit model staat bekend om de kwaliteit en grote mate van bescherming die het biedt. Vooral de extra padding in de handpalm wordt hier bij het boksen gewaardeerd. Fight2Win heeft een heel uitgebreide collectie van Twins Special in het standaard assortiment. Hiervan is vrijwel alles direct uit voorraad leverbaad: van handpads en thai pads tot Thaiboksbroekjes en kickbokshandschoenen.

“Our aim is inspire, impact and protect martial artists around the world.”

Twins Special

Twins Special: geschikt voor de zwaarste trainingen

Twins bokshandschoenen zijn ontwikkeld om vele zware en intensieve trainings- en sparring sessie te doorstaan. Zelfs onder de zwaarste omstandigheden, zoals tijdens de hitte in Thailand zelf. Talloze topcoaches en trainers in de kickbokswereld beschouwen de Thaipads en andere trainings gear als de beste ter wereld!

Erkenningen

Twins Special heeft als één van de weinige fabrikanten erkenning van diverse vechtsport organisaties en bonden. Een paar voorbeeld hiervan zijn de Nevada State Athletic Commision, de internationale amateur boksbond AIBA (Amateur International Boxing Association) en de IFMA (International Federation of Muaythai Associations).

Wil je de vechtsportartikelen van Twins Special liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel ook een hele grote collectie vechtsportartikelen van andere bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klantenbeoordeling

Twins Special

[yl_get_average_attribute_rating attribute=’brand’ terms=’twins-special’]

Twins Special vechtsportartikelen bij Fight2Win

  • Van 275,00
  • 240,00
  • 134,00
  • Van 289,00
  • Oorspronkelijke prijs was: 240,00.Huidige prijs is: 199,00.
  • Oorspronkelijke prijs was: 124,00.Huidige prijs is: 119,00.
  • 260,00
  • Van 289,00
  • Van 289,00