Twins Special logo

Twins Special

Ben je op zoek naar vechtsportartikelen van Twins Special? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse vechtsportartikelen van Twins Special in ons assortiment!

Twins Special® is wereldwijd één van de meest bekende merken voor Muay Thai materialen. De thaiboks artikelen van Twins worden vertrouwd door recreanten, amateurs en professionals over de hele wereld. Twins bokshandschoenen en scheenbeschermers bieden topprestaties en maximale bescherming en worden daarom ook met liefde gedragen door de grootste legendes in deze populaire nationale sport.

Made in Thailand

Twins Special fabriceert alle artikelen in Thailand en brengt deze onder diverse (sub)merken op de Internationale markt, waaronder Twins Special en King Professional. Twins Special is beroemd om hun Velcro-sluiting bokshandschoenen die met de hand worden gemaakt in Thailand, de bakermat van het Muay Thai.

“Our aim is inspire, impact and protect martial artists around the world.”

Twins Special

Twins bokshandschoenen zijn ontwikkeld om vele zware en intensieve trainings- en sparring sessie te doorstaan onder de zwaarste omstandigheden. De Thaipads en andere trainingsgear worden beschouwd als behorend tot de beste ter wereld!

Erkenningen

Twins Special heeft als één van de weinige fabrikanten erkenning van diverse vechtsport organisaties en bonden zoals de Nevada State Athletic Commision, de internationale amateur boksbond AIBA (Amateur International Boxing Association) en de IFMA (International Federation of Muaythai Associations).

Wil je de vechtsportartikelen van Twins Special liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel ook een hele grote collectie vechtsportartikelen van andere bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klantenbeoordeling

Twins Special

Twins Special vechtsportartikelen bij Fight2Win

Voor 16:00 uur besteld,
Vandaag verzonden.
Gratis verzending vanaf € 75,-

© 2023 Fight2Win. Alle rechten voorbehouden.

WhatsApp

Klik hieronder op een medewerker en start een WhatsApp gesprek. Het kan druk zijn, maar we proberen natuurlijk zo snel mogelijk te reageren.