Bezoek ons vechtsport paradijs

| Robin | Reageren
Wist je dat wij niet alleen een webshop zijn? Wij hebben al bijna 15 jaar een showroom in onze fysieke winkel in Capelle aan den IJssel, vlakbij de Brienenoordbrug in Rotterdam.

Bezoek ons vechtsport paradijs

Wist je dat wij niet alleen een webshop zijn? Wij hebben al bijna 15 jaar een showroom in onze fysieke winkel in Capelle aan den IJssel, vlakbij de Brienenoordbrug in Rotterdam. Onze vechtsportwinkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 – 16:00 uur. Je kunt gewoon binnenlopen om ons ruime assortiment te bekijken en natuurlijk te passen.

Eigenlijk is alles wat op de website staat gewoon ook gewoon aan te schaffen in onze echte winkel. Je kunt het allemaal bekijken en eventueel passen en/of aantrekken. We hebben honderden bokshandschoenen, Taekwon-do beschermers, Karate pakken, Krav Maga broeken, Tang Soo Do pakken, gebitsbeschermers, trapkussens, Thaiboks broekjes, sporttassen en nog veel meer gewoon in voorraad.

Van bokshandschoenen tot scheenbeschermers, van kickboksbroekje tot sporttas. 99% van de vechtsportartikelen welke op onze webshop staan zijn ook te bekijken in onze winkel. We hebben een riant assortiment van heel veel merken: XPRT, Twins Special, King Pro, Hayabusa, Cleto Reyes, Booster, Namman Muay, Boxia Italy, Bytomic, Fumetsu, Queen, Macho, SuperPro, Rival, Ohdius, ShockDoctor en zelfs het heel exclusieve Winning!

Kom je speciaal voor een bepaald product, bel ons dan even (010-2263868). Dan laten we jou direct weten of dat specifieke product op voorraad is en leggen we het voor je apart. Niet alleen hebben we de producten, maar is er ook heel veel vechtsport kennis aanwezig bij ons personeel en we kunnen je dan ook goed advies geven bij de aanschaf van de juiste producten voor jou. En bovendien hebben we in elke prijsklasse meer dan genoeg keuzes.

Wij horen wel elke dag dat onze winkel een beetje lastig te vinden is. Wij zitten in een bedrijfsverzamelpand, dus niet in een standaard winkelcentrum of winkelstraat. Maar dat mag de pret zeker niet drukken, want zowel met het OV als de auto zijn wij goed bereikbaar. Bovendien is het overal in de omgeving nog gratis parkeren.

De ingang van onze winkel bevindt zich op de 2e verdieping aan de achterkant van het bruine gebouw. Aan de rechterkant van het gebouw staat een hek open en daar loop je doorheen. Vervolgens bevindt de ingang zich direct om de hoek. Even aanbellen op nummer 1164 (3rd Millennium BV) en we doen de deur voor je open.

Je gaat het trappenhuis in en loopt naar buiten via de eerste buitendeur die je tegenkomt. Daar zie je onze winkel direct. Tot snel!

Fight2Win.nl
Fascinatio Boulevard 1164
2909 VA Capelle aan den IJssel
Bezoek onze winkel

Zomaar een greep uit ons assortiment van meer dan 1000 vechtsport artikelen

Verzorging voor Bokshandschoenen en jezelf

  • 12,00
  • 20,00
  • 20,00
  • 12,00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor 16:00 uur besteld,
Vandaag verzonden.
Gratis verzending vanaf € 75,-

© 2023 Fight2Win. Alle rechten voorbehouden.