Creed 3 tijdens een bioscoopavondje

| Gabriel | Reageren
Creed 3 is het nieuwste deel in de populaire boksfranchise en fans keken heel erg uit naar de release. De film belooft alle bloedstollende actie en het emotionele drama te leveren dat het publiek gewend is van de Creed-serie.

Creed 3 tijdens een bioscoopavondje

Mijn naam is Gabriël en ik loop inmiddels al een maand stage bij Fight2win. Ik heb het erg naar mijn zin en ik leer veel over vechtsporten en de artikelen die wij verkopen om de sporten te beoefenen. Onlangs is de nieuwste film van de boksfranchise Creed uitgekomen (Creed 3). Aangezien ik alle vorige delen al heb gezien moest ik dit deel natuurlijk ook zien in de bioscoop. Ik besloot om met mijn neven naar de film te gaan nadat ik klaar was met mijn werkdag op stage. Hier heb ik ook verteld over de film en toen zijn we eruit gekomen dat het een leuk idee was om een kleine blog te schrijven over de film.

Creed 3 is het nieuwste deel in de populaire boksfranchise en fans keken heel erg uit naar de release. De film belooft alle bloedstollende actie en het emotionele drama te leveren dat het publiek gewend is van de Creed-serie. Als je de vorige edities van Creed hebt gezien dan weet je dat er veel aandacht wordt besteed aan de weg naar de top. In de voorgaande films zie je dat Adonis Creed samen met voormalig bokser Rocky Balboa traint om wereldkampioen te worden.

Creed 3 is anders

In Creed 3 gaat het net iets anders, Adonis is gestopt als bokser nadat hij in deel 2 kampioen is geworden. Nu focust hij zich op zijn sportschool en wil hij jong talent helpen om ook zo groot te worden als hij is. Samen met zijn oude trainer Duke runt hij nu de sportschool en er is 1 groot boks talent opgekomen die zo goed is dat er geen sparringpartners meer zijn die tegen hem durven te vechten.

Creed 3 geeft ons een totaal andere kijk op Adonis dan wat we gewend zijn van de vorige delen. We zien namelijk een jonge versie van hem terugkomen in de film en dat is iets wat we nog niet eerder hebben gezien in de vorige 2 edities. Dit geeft toch een soort gevoel van opluchting, omdat de vorige 2 delen heel erg op elkaar leken qua verhaal gaan ze nu een hele andere kant op en dat maakte het nog spannender en leuker.

In dit verhaal komt de oude beste vriend van Adonis (Dame) terug. Hij was vroeger 1 van de beste boksers van zijn leeftijd maar door vervelende omstandigheden is het er nooit van gekomen. In de film komt Dame na een lange tijd weer terug in Adonis zijn leven en nu is zijn doel om weer terug te komen op het hoogste niveau, daarom vraagt hij Adonis om hulp maar uiteindelijk krijgt de film een hele andere wending…

Wat Creed 3 onderscheidt van zijn voorgangers, is het nieuwe creatieve team achter de camera. Regisseur Michael B. Jordan, die ook speelt als Adonis Creed, geeft een frisse kijk op de franchise en belooft het verhaal in spannende nieuwe richtingen te sturen.. Natuurlijk zou geen Creed-film compleet zijn zonder een cast van getalenteerde acteurs. Naast Jordan bevat de film terugkerende sterren Tessa Thompson, Phylicia Rashad en Wood Harris, evenals nieuwkomers als Jonathan Majors en Indya Moore.

Cleto Reyes in Creed 3

Wat mij opviel bij de film was dat bij de bokswedstrijden maar ook de zware trainingen die er gedaan werden, de fight gear van Cleto Reyes werden gebruikt. Denk aan bokshandschoenen, broekjes maar ook hoofdbeschermers. In onze winkel verkopen wij deze fight gear ook, dus mocht je met dezelfde bokshandschoenen willen trainen als Adonis Creed? Bezoek onze winkel. Wij hebben vrijwel elke maat en kleur op voorraad!

Met zijn combinatie van hartverscheurende boksscènes, krachtige uitvoeringen en emotionele diepgang, wordt Creed 3 zeker een van de meest spraakmakende films van het jaar. Of je nu al heel lang fan bent van de franchise of een nieuwkomer in de serie, dit is een film die je niet wilt missen. Ik kreeg na de film echt een gevoel dat ik heel de wereld aan kon en ik dacht echt bij mezelf hoe het zou zijn als ik ook zo goed zou kunnen vechten als de acteurs in de film. Als ik kijk naar het lichaam van Michael B. Jordan en/of die van Jonathan Mayors krijg ik alleen maar meer motivatie om te gaan trainen en ooit ook zo’n lichaam te hebben.

Mocht je naar de film zijn geweest zijn en ook dezelfde motivatie hebben als ik of zou je gewoon lekker willen trainen net zoals Adonis Creed of Dame (Damian Anderson)? Neem dan een kijkje in de Fight2Win webshop of kom langs in de winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent bekeken

Voor 16:00 uur besteld,
Vandaag verzonden.
Gratis verzending vanaf € 75,-

© 2023 Fight2Win. Alle rechten voorbehouden.

WhatsApp

Klik hieronder op een medewerker en start een WhatsApp gesprek. Het kan druk zijn, maar we proberen natuurlijk zo snel mogelijk te reageren.