FreshKO is hét middel voor je bokshandschoenen

| Robin | Reageren
Eén van de grootste nadelen van vrijwel alle bokshandschoenen is de enorm vervelende zweetlucht die er onherroepelijk komt na verloop van tijd.

FreshKO is hét middel voor je bokshandschoenen

FreshKO is de redding van je bokshandschoenen! Eén van de grootste nadelen van vrijwel alle bokshandschoenen is de enorm vervelende zweetlucht die er onherroepelijk komt na verloop van tijd. Verschillende merken brengen bokshandschoenen met speciaal bewerkte binnen voeringen uit om deze nare luchtjes tegen te gaan, maar helemaal voorkomen gaat eigenlijk nooit. Althans… zonder extra hulpmiddelen.

Al jaren een verkooptopper

Juist vanwege deze vervelende bijkomstigheid van gebruikte handschoenen is er een aantal jaren het product FreshKO op de markt gebracht. Oorspronkelijk bedoeld voor bokshandschoenen en beschermers. Specifiek voor deze markt en dus geen generieke luchtverfrisser. Wij verkopen al jaren met veel plezier dit geweldige product. Mensen zijn er zeer tevreden mee en wij raden het altijd aan bij de aanschaf van een nieuw paar bokshandschoenen. Vaak genoeg hebben wij klanten in onze winkel gehad met op het oog nog prima bokshandschoenen, maar die simpelweg niet meer bruikbaar waren door de enorme stank die ervan af kwam.

Kortom, er is niet wat u tegenhoudt om voortaan ook dit geweldige spuitbusje te gebruiken voor al uw boks spullen. Wij hebben altijd FreshKO in voorraad tegen de scherpste Internet-prijs van 18,-.

Alle sportuitrusting

FreshKO is zoals gezegd meer dan slechts een luchtverfrissertje. Een deo maskeert de geur, terwijl FreshKO het bij de basis aanpakt. Het doodt de bacteriën die de stank in de eerste plaats veroorzaken. De Fresh K.O. sprays zijn speciaal ontwikkeld voor alle sportuitrustingen die lastig schoon en fris blijven of die niet in de wasmachine kunnen. Het rekent af met stank, bacteriën en laat een frisse mint geur achter.

Atleten over de hele wereld gebruiken Fresh K.O. spray om hun uitrusting fris en schoon te houden. Het is o.a. te gebruiken voor handschoenen, schoenen, scheenbeschermers, body protectors, helmen en alle sportuitrustingen die een frisse geur nodig hebben.

Enkele van onze verzorgingsproducten:

  • 20,00
  • 12,00
  • 45,00
  • Desinfecterende spray bokshandschoenen FreshKO
    18,00

Gebruiksgemak

Het unieke rietje van de Fresh K.O. Extreme Sports Spray is simpelweg ingenieus doeltreffend: het maakt het mogelijk om de kleinste hoekjes en gaatjes te bereiken waar normale sprays niet komen. De spray is makkelijk in gebruik en mee te nemen. Je kunt hem gewoon in je tas gooien zonder risico op lekken. Fresh K.O. is daarnaast de enige spray die je zowel voor als na je training kan gebruiken. Hij droogt snel en laat geen gladde sporen achter. De spray is zelfs ondersteboven te gebruiken waardoor het de perfecte aanvulling is op je sportuitrusting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor 16:00 uur besteld,
Vandaag verzonden.
Gratis verzending vanaf € 75,-

© 2023 Fight2Win. Alle rechten voorbehouden.