Skip to main content
Fight2Win logo invers

Over ons

Fight2Win is een handelsnaam van 3rd Millennium BV. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van vechtsportartikelen en verwante producten.

Wij verkopen zowel via Internet als via onze fysieke vechtsport en kickboks winkel in Capelle aan den IJssel. Onze winkel is geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 – 16:00 uur.

In onze winkel kun je alles passen zodat je zeker weet dat je met passende vechtsport artikelen naar de volgende training of wedstrijd gaat!

We hebben een breed assortiment producten voor vrijwel alle vechtsporten. We hebben ervoor gekozen om een beperkt aantal merken te voeren, waarvan wij achter de kwaliteit van het product staan.

Wij kunnen vrijwel alles direct uit voorraad leveren.

Snelle levering is iets wat wij altijd nastreven. Wij hebben dan ook vrijwel alle producten zelf op voorraad dus geen onnodige wachttijden.

Bestellingen gaan normaal gesproken binnen enkele uren al de deur uit en worden vaak de volgende dag al bij jou thuisbezorgd.

Mocht een product toch niet voorradig zijn, dan zullen we direct contact met je opnemen om samen een passende oplossing te vinden.

Onze gegevens

Telefoon: 010 - 226 38 68
E-mail: [email protected]
KvK nummer: 24294910
BTW nummer: NL814687428.B.01
Bank: NL10ABNA0548443424

Welkom en veel plezier

Hartelijk welkom op onze webwinkel! Wens je meer informatie over ons of over onze producten? Neem gerust even contact met ons op.

Logo Fight2Win

Team Fight2Win